2777
2789
عنوان

تاحالا دیدین کسی سرعقد نه بگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 52 پست

زمان جوونی مامان بزرگم تعریف میکنه یکی همین کار و کرد

اون زمان دختر پسر تا عقد همو نمیدیدن و بی چون و چرا باید قبول میکردن

اینم ب زور بردن سر سفره

انقد جسارت کرده بگه نه

تو زمان خودش خیلی کار شجاعانه ای کرده

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

بله چون دختر خانم خیلی  بچه بود 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

سر سفره عقد نه. اما عمه من ۴۰ سال پیش هرکاریش کردن نرفت سر سفره بشینه. مهمونا همه اومده بودن عروس آماده. اما پشیمون شده بود. بابام میگه همش مقصر منم. از بس گفتم فلانی چه زشته. بهم زدن عروسی رو

یهویی میشه اولش شرایط رو میپذیره بعد دودل میشه . من ندیدم ولی شنیدم یکی از آشناهامون داشتن عقد میکردن دوست دختر پسره اومده در گوش دختره گفته حامله ست و زودی رفته که گیر نیوفته . دختره هم گفته نه  ایشون خودش زن داره . 

یکی از دوستامم تعریف میکرد پسره قبلا نامزد داشته نگفته بوده جدا شده سر عقد دختره به گوشش میرسه و با تغییر شروط عقد میکنه و به پسره نمیگه فهمیده فردای عقدم مهرشو میذاره اجرا و چون حق طلاقم داشته تا ریال اخرشو میگیره و طلاقم میگیره 

اره دیدم من.

اتفاقا جشن عقد با شکوهی هم بود. اما خب دوست دختر قبلی داماد ازش باردار بوده اومده بود جشن.

همه شوک زده شده بودند موقع خوندن خطبه عروس با صدای بلند جواب منفی داد و گفت حتی اگه اون دختر هم بره با مرد لاشی زندگی نمیکنه

حتی به مادرش  گفت چه تضمینی بهم میده که منو ول نکنه

همه تو شوک بودن  کلا. داماد هم هرچی التماس کرد که اون دختر گورشو گم میکنه و فلان عروس اعتنا نکرد.

خیلی شوکه کننده بود به نظرم

اینجوری ندیدم ولی دختره شب عروسیش از ارایشگاه فرار کرد رفت 😑😑 داماد موندو مهمونا 🤦🏻‍♀️

پیداش کردن؟ چیشد اخرش؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

من سرعقدازپدرم ترسیدم خواستم بگم نه.

کاش میگفتم ونمیومدم تواین زندگی سگی.

اونایی که توزندگیم دخالت کردنو به خدا واگذارکردم

الهی همین امشب خداجواب تمام طعنه ها ودخالتاشونو بزاره توکاسشون