تلاش کردم اما نه اون قدری که باید میکردم من زیر بار این ازدواج رفتم برای اینکه به اون آسیبی نرسه نمی ...
من تا داستانتو خوندم خیلی متاثر شدم ک چرا ی حرکتی نزدی ک خانوادت بفهمن بی اون نمیتونی فوقش از بابات کتک میخوردی غیرازین نبود که.ببین اینا رو نمیگم ک ناراحتت کنم شاید ی روز یکی عین تو بود بذار بفهمه باید بجنگه ک بعد عذاب نکشع ک چرا کار خاصی نکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به حرف زدن آسونه ولی یه دختر توی اون خانواده و اون شرایط دیگه چکاری میتونه انجام بده؟ اگه لج میکرد ...
نه فقط ب حرف نیست دیدم دخترایی ک خودکشی کردن تا خانوادشون راضی بشه تا پای مرگ رفتن فکر کردی چرا اسی اینقدر غم داره؟چون خودشم میدونه کم گذاشته این درد نمیذاره اسی زندگی کنه خیلیا بودن بعد مرگ عشقشون زجرکشیدن اما درد اسی چیز دیگست.عذاب وجدانه ک پدر آدمو درمیاره