2777
2789
عنوان

آخرین صدایی که ازت به یادگار موند

| مشاهده متن کامل بحث + 5394 بازدید | 154 پست
  خدایابچه حیف شدلعنت به این رسم رسوم انگار وصیت اجرانمیشد مرده اذیت میشد اونور دنیا دلم ...

خیلییی سخته واقعا خدا به توئم صب  بده💔💔

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
تلاش کردم اما نه اون قدری که باید میکردم من زیر بار این ازدواج رفتم برای اینکه به اون آسیبی نرسه نمی ...

من تا داستانتو خوندم خیلی متاثر شدم ک چرا ی حرکتی نزدی ک خانوادت بفهمن بی اون نمیتونی فوقش از بابات کتک میخوردی غیرازین نبود که.ببین اینا رو نمیگم ک ناراحتت کنم شاید ی روز یکی عین تو بود بذار بفهمه باید بجنگه ک بعد عذاب نکشع ک چرا کار خاصی نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم اما ندیدم تلاش زیادی کرده باشه  دلم برا پسره سوخت واقعا میدونم اسی عاشقش بوده اما تلاش ...

به حرف زدن آسونه ولی یه دختر توی اون خانواده و اون شرایط دیگه چکاری میتونه انجام بده؟

اگه لج میکرد هم باز جون پسره در خطر بود چون باباهه از سر اون میدید

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
خیلییی سخته واقعا خدا به توئم صب  بده💔💔

ازمن گذشت ...ولی خیلی براتون ناراحت شدم حق تو زنده بودن عذاب نیست سعی کن بتونی فراموش کنی 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
من تا داستانتو خوندم خیلی متاثر شدم ک چرا ی حرکتی نزدی ک خانوادت بفهمن بی اون نمیتونی فوقش از بابات ...

درسته کم کاری از من بود 💔

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
ازمن گذشت ...ولی خیلی براتون ناراحت شدم حق تو زنده بودن عذاب نیست سعی کن بتونی فراموش کنی  

فراموش کردن فقط گفتنش آسونه ولییی خیلی سخته

به حرف زدن آسونه ولی یه دختر توی اون خانواده و اون شرایط دیگه چکاری میتونه انجام بده؟ اگه لج میکرد ...

نه فقط ب حرف نیست دیدم دخترایی ک خودکشی کردن تا خانوادشون راضی بشه تا پای مرگ رفتن فکر کردی چرا اسی اینقدر غم داره؟چون خودشم میدونه کم گذاشته این درد نمیذاره اسی زندگی کنه خیلیا بودن بعد مرگ عشقشون زجرکشیدن اما درد اسی چیز دیگست.عذاب وجدانه ک پدر آدمو درمیاره

رفتم داستان زندگیتو خوندم..قلبم درد گرفت💔 الان حالت خوبع؟ تونستی عادت کنی؟😔

روز به روز غمش برام تازه تر میشه 🖤💔

نه فقط ب حرف نیست دیدم دخترایی ک خودکشی کردن تا خانوادشون راضی بشه تا پای مرگ رفتن فکر کردی چرا اسی ...

به دور از عذاب وجدان درد عشق کسی که واقعا دوسش داری یه غم بی انتهاست

به حرف زدن آسونه ولی یه دختر توی اون خانواده و اون شرایط دیگه چکاری میتونه انجام بده؟ اگه لج میکرد ...

من فقط برا امیرعلی این کارو کردم نخواستم آسیبی ببینه 

داستانتو خوندم اسی

خدا رحمتش کنه

کاش سرعقد میگفتی ن،کتکم ک شده میخوری ولی پای عشقت وایمیستادی.

کمی میجنگیدی واسه عشقت ب جای تسلیم شدن.تا این اندوه تا ابد باهات نباشه،یا حسرتشو نمیخوردی واسه عشقم نجنگیدم.

کاش کمی تلاش میکردی...