2777
2789
اره بارداری ببین این زندگی خودته و بستگی به خودت داره فقطخودت میتونی زندگیت رو راست و ریست کنی

دختر یا پسر ؟؟؟

خسته شدم 😭😭😭😭😭😭کاش صبح دیگه بیدار نشم

خانوادش خیلی اذیتمون میکنن

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم حسش چیه ازدواج دارم باهاش

باید صبر داشته باشی

فکر نکنم ازدواج کنین

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر یا پسر ؟؟؟ خسته شدم 😭😭😭😭😭😭کاش صبح دیگه بیدار نشم خانوادش خیلی اذیتمون میکنن

دختر

خانوادش یه روزی همه به پات میوفتن و هر بلایی سرت میارن برای خودشون هم اتفاق میوفته

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
دختر خانوادش یه روزی همه به پات میوفتن و هر بلایی سرت میارن برای خودشون هم اتفاق میوفته

الهی آمین 🤲🏽

منتظر اون روز هستم واقعا خیلی دلمو شکستن خیلی بدی کردن بهم 💔💔💔💔💔

میشه بگی لکنت پسرم کی خوب میشه ؟!

همسرم اهل خیانت هست ؟!

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

جواب منو چی؟

گفتن که دوست داره اما اگه دوسش داری باید براش تلاش کنی

الهی آمین 🤲🏽 منتظر اون روز هستم واقعا خیلی دلمو شکستن خیلی بدی کردن بهم 💔💔💔💔💔 میشه بگی لکنت ...

همسرت فقط روزا براش تکراری شدن اما خیانت نمیکنه شاید فکر میکنه نسبت بهش سرد شدی

اگه توکلت به خدا باشه شاید بهت توجه کنه و پسرت خوب شه

باید صبر داشته باشی فکر نکنم ازدواج کنین

میشه منم جواب بدی لطفاااا 

خوشحاله ک کات کردیم؟ کِی انلاین میشه ‌؟ 

مشخصات همسر ایندم؟ 

حس علی بم چیه؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

همسرت فقط روزا براش تکراری شدن اما خیانت نمیکنه شاید فکر میکنه نسبت بهش سرد شدی اگه توکلت به خدا با ...

مرسی عزیزم برات دعا میکنم بهترین ها را برات می‌خوام

برام دعا کن لطفا خیلی نیاز دارم به دعات ♥️🌹🥲

دوستم داره یانه  کس دیگه ای تو زندگیشه یا فقط من  ممنون از پاسخت گلم

با یکی دیگست

ولی قدرتو نمیدونه

تو خیلی زیبایی!