الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد... زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد... زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بدرک که اراحته جواب خوب بودنم براش کم محلیه وقهراشه نکبت ولی جاریم رو هرهفته دعوت میکنه اونم میره میخوره و برمیگرده منه احمقم مینشستم براش کلفتی میکردم اخرشم جوابم این شد
بدرک که اراحته جواب خوب بودنم براش کم محلیه وقهراشه نکبت ولی جاریم رو هرهفته دعوت میکنه اونم میره می ...
ارام باش خواهرم