مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان اونایی که تو نظری دادن ماهرن بیان کمک 80 بازدید | 16 پست واسه ۱۰۰ نفر عدس پلوچند پیمانه باید عدس بریزم و چند کیلو چرخ کرده و پیاز آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1402/09/24 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 سه کیلو عدس دو کیلو پیاز گوشت چرخی هم پنج کیلو خیلی ممنون عزیزم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 نذری درسته نمیدونم بله حق با شماست فکرم بی نهایت مشغوله آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
308 عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 990 فک کنم سیزده کیلو برنج . چهار پنج کیلو عدس.دو سه کیلو گوشت . پیاز داغم زیاد
308 عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 990 فک کنم سیزده کیلو برنج . چهار پنج کیلو عدس.دو سه کیلو گوشت . پیاز داغم زیاد البته این که من گفتم بیشتر از صد تا میشه
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 فک کنم سیزده کیلو برنج . چهار پنج کیلو عدس.دو سه کیلو گوشت . پیاز داغم زیاد ممنون از راهنمایی هاتون آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 البته کشمش هم باید بریزی خوب شد یادآوری کردید خیلی ممنون آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 سه کیلو عدس دو کیلو پیاز گوشت چرخی هم پنج کیلو میشه چرخ کردش و یه روز قبل آماده کنم پیازش و یه روز قبل سرخ کنم مثلا فردا تا ۱ ظهر باید همه چی آماده باشه آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 خواهش میکنم .پیشاپیش نذرتون قبول زنده باشید و سلامت آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 پیازمو چی کار کنم ترد بشه آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست