2777
2789
عنوان

اولین یلدایی

925 بازدید | 98 پست

سلام بچه ها من یه موضوعی حالمو بد کرده

شب‌چله ای نزدیک و من توی عقدم 

و مسئله ام‌اینه که برای شب چله هیچ چیز خاصی برام‌نگرفتن 

همسرمم اصلا به روی خودش نیاورد که زمستونه شاید زنم لباس زمستونی بخواد کفش لازم‌داشته باشه 

هیچی هیچی

دیروز همین طوری گفتم اره لباس اینا میخوام.اصلا نگفت میام برات میخرم باید بابت شب‌چله ام میگرفتم برات

الان به شدتت حس کم ارزش بودن میکنم

حس میکنم منو بی اهمیت کرده

از طرفیم وقتی ابراز علاقه و دلتنگی‌میکنه همش حس میکنم داره ادا میاره و دروغ میگه 

و حس میکنم‌دلم میخواد ازش دور بشم

یا دوست دارم باهاش دعوا کنم و اصلا نبینمش

واقعا خیلی حس مزخرفیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جای من بودین چه رفتاری نشون میدادین

خانواده ام همش غصه امو میخورن 

خود بدبختم جلوی همه کوچیک‌شدم🥲🥲

بعضیام که هی اطرافم میگن برای عروس فلانی چه چیزایی که نیاوردن و اونوقت من فقط یه مشت میوه 😔

شما جای من بودین چه رفتاری نشون میدادین خانواده ام همش غصه امو میخورن  خود بدبختم جلوی همه کو ...

اخ آخ که با همه جونم درکت میکنم واقعا آدم حس بی ارزشی میکنه هیچ عزت و احترامی به ادم نمیزارن💔

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
خوب بگو عشقم شما رسم یلدایی ندارین پس کی بریم خرید

نه خاتوادش به خاطر مشکل پدرش گفتن ما زودتر‌میام واست شب‌چله ای میاریم و فقط به اوردن میوه اکتفا کردن 

همسرمم قبلش میگفت واسه یلدا چی بگیرم برات الان دیگه هیچی نمیگه که مثلا چیزی لازم نداری دیگه خودمم که نمیتونم بگم فلان چیزو بگیر😔😔😔واقعا دلم شکسته حس میکنم خیلی بی ارزشم

جاری منم عقد کردست پارسال یلدا ایران نبود اما امسال میاد ایران و خونه پدرش هممون دعوتیم ،مادر شوهر منم خودش رو زده به اون راه و میخواد براش یلدایی نبره،به شوهرم گفتم میگه ما رسم نداریم در صورتیکه دیدم عمه شوهرم برای عروسش برده بود 

مستقیم بگو شب یلدای منو کی میارید ؟ شنبه بریم خرید یا دوشنبه ؟ همسر منم دقیقا همین کارو کرد  ...

خیلی واقعا شرایط ازار دهنده ایه 

خواهر شوهرما همشون میان پیشم میگن اره ما مراعات حال پدرمونو میکنیم و خرج روی دست همسرمون نمیزاریم ولی در عمل گرون ترین چیزارو میگیرن ولی اونوقت من هیچی حس میکنم فکر‌میکنن ساده و نفهمم ومیتونن گولم بزنن

نه خاتوادش به خاطر مشکل پدرش گفتن ما زودتر‌میام واست شب‌چله ای میاریم و فقط به اوردن میوه اکتفا کردن ...

فقط میوه؟ یعنی هیج کادویی لباسی یا ی تیکه طلا هیج نیاوردن؟

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
خیلی واقعا شرایط ازار دهنده ایه  خواهر شوهرما همشون میان پیشم میگن اره ما مراعات حال پدرمونو م ...

خب به وقتش جبران کن براشون 

به همسرت هم بگو بزار بدونه میفهمه وداری خانومی میکنی 

مناسبت ها هیچی به روی خودت نیار وکادو نبر  روز مادر نزدیکه 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

دیگه اتقدر اعصابم خورد بود به کسیم نمیتونم چیزی بگم

جلوی خانوادمم کوچیک شدم 

گفتم حداقل با پولای خودم برم یه چیزی برای دل خودم بگیرم 

هیچی ندارم نه کفش نه لباس گرم🥲خبر مرگم تازه عقد کرده ام هستم