2777
2789

این یه درد دله دوست من .اگه دوست ندارید نخونید و اگه وقت می‌ذاری و می‌خونی ممنونم . درسته شوهرم تو این چهار سال یه تیکه طلا برام نخریده .درسته خیلی کارا برام نکرده .سر کار رفتنش هم ب اجباره .اما گاهی خودمو میذارم جاش میبینم مرد بودن هم سختیهای خودشو داره .من ب شخصه اعتراف میکنم گاهی زن خوبی نیستم .مثلا ازدواج اینجوریه که اگه یکی سرکاره اون یکی هم نه بر اجبار نه وظیفه بلکه انسانیت ایجاب می‌کنه که یه چایی برای طرف مقابل بذاریم ک اون خستگیه در بره .اما من واقعا امروز صبح و ظهر نه تنها بهش صبحانه و ناهار ندادم بلکه کلی سرش غر زدم و اون با سکوت منو شرمنده خودش کرد و میتونست عین من لج کنه یا مثلا نره کار اما رفت .دیدین میگن نیمه پر لیوان رو ببین .من نیمه پر لیوانم در حد یک سی سیه اونقدر بدی دیدم از شوهرم و اونقدر اذیت شدم که حد نداره ولی برمی‌گردم به عقب میبینم خیلی جاهاش مقصر خودم بودم ...نمیگم آدم بدی ام اما منم جاهایی اشتباه کردم ....دلم میخواد بشم یه انسان واقعی .یه زن و دلم میخواد ب زودی مادر بشم تا بتونم جبران همه چیزو بکنم ...

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب میفهممت❤🫂❤

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

همه همینن دو تا ادم از دوتا خانواده متفاوت با دوتربیت متفاوت با هم ازدواج میکنن اوایل هم که ادم سنش کمه تا اخلاقیات هم دستمون بیاد زمان میبره انقدر خامی و نادونی هممون داریم اوایل که بهش فکر میکنیم فقط خودمون و سرزنش میکنیم 

ولی به نظرم تو واقعا یه زن خوب زن زندگی هستی خیلی با شخصیتی همسرت خیلی باید قدرتو بدونه🙂

واقعا میکی؟ولی من حس میکنم خیلی کمم برا شوهرم .خیلی داغونم 💔مخصوصا وقتی بچمو از دست دادم

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
همه همینن دو تا ادم از دوتا خانواده متفاوت با دوتربیت متفاوت با هم ازدواج میکنن اوایل هم که ادم سنش ...

واقعا همینطوره .شوهرم همیشه وظیفه من میدونست ک کارا خونه رو بکنم اما الان گاهی کمکم می‌کنه و وقتی پریود میشم خیلی درکم می‌کنه .

عزیزم اینکه خیلی عادلانه به زندگیت نگاه می کنی یعنی تو زن خوب و قدز دانی هستی همین برای شوهرت کافیه& ...

ممنونم گلم 🙂😍بهم انرژی دادی عجیب 

بیرون بیشتر بهشون خوش میگذره  منم اگه کار داشتم میرفتم

😂😂😂

واقعا میکی؟ولی من حس میکنم خیلی کمم برا شوهرم .خیلی داغونم 💔مخصوصا وقتی بچمو از دست دادم

هیچوقت این حرفو در مورد خودت نزن مخصوصا جلو همسرت هر وقت انقدر رندگیت‌در رفاه بود و فکر کردی شوهرت زندگی و برات کرده بهشت برین بعد بگو من بدم من کم گذاشتم بابت بچت هم متاسفم این حالتت هم علائم افسردگیه