2777
2789
عنوان

همسایه بی ملاحظه تا آخر بخونش

506 بازدید | 31 پست

سلام خانما ما یه همسایه پررو و بی ملاحظه داریم که واقعا خسته شدم از دستشون واحد روبه روی ماست اوایل در زد و اومدنشست منم پذیرایی کردم بعد از اون وقت و بی وقت میاد و چندساعت میشینه روزی چندبار ظهر نصفه شب هر وقت دلش بخاد میاد شوهرم از سرکار میاد خستس با بچه هاش میاد نمیزارن استراحت کنه یا نصفه شب ساعت یک از بیرون میان در میزنن میان خونه تا تکلیفای دخترشو حل کنم یک بار تکلیفشو نوشتم از اون به بعد همش میارن و جالب اینجاس بعضی وقتا میگه خودت بنویس میریم بیرون اومدیم میایم میبریم میگم بلد نیستم میگه هرچی تونستی بنویس پرش کن اصلا دوست ندارم باهاشون معاشرت کنم و تا حدودی سعی میکنم با رفتارم بفهمونم حتی شوهرم غیرمستقیم میگه که میخایم بخابیم ولی انگار نه انگار اوایل سر ناهار و شام میومدن و بی تعارف سر سفره مینشستن با اینکه میدیدن غذا کمه و خودشونم غذا داشتن ..از طرفیم میترسم برخورد جدی کنم چون آدمای خطرناکین یبار خودش تعریف میکرد که تو یه ساختمون بودیم همسایه پایینی از دست سروصداهامون ساعت ۲نصفه شب اومده در خونمونو زده که بگه ساکت باشین من سریع چاقو برداشتم و جلو در با چاقو تهدیدش کردم تا اینکه یه هفته بعدش اون بیچاره ها بلند شدن ..یبارم دیدم تو راه پله صدا میاد از چشمی در دیدم که داره شوهرشو با دمپایی جلوی در میزنه راستش میترسم ازشون چیکار کنم که بدون ناراحتی دست از سرم برداره

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

وای منم یه همسایه اینجوری داشتم 

همینجوری خطرناکم بودن 

با داداشش زنه دعواش شده بود شوهرش با چند رفیقاش رفتن خونش دزدی 🤦🏼‍♀️

تقصیر خودته چندبار در رو باز نکن تا دیگه نیاد 

ببخشید

اما دیگه دارن سو استفاده میکنن

نیاز نیست برخورد جدی کنی 

چندبار که سرد برخورد کنی یا کارهایی که میگه انجام ندید خودش میفهمه چا خبره

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاین به بعدتاخواست بیادبگو ببخشید دارم میرم بیرون یاقراره مهمون بیاد،یا درباز نکن چندبار

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

ازاین به بعدتاخواست بیادبگو ببخشید دارم میرم بیرون یاقراره مهمون بیاد،یا درباز نکن چندبار

اتفاقا چندبار به بهانه های مختلف همین کارو کردم ولی باز اومدن 

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

اومد خونتون پذیرایی نکن...اصلا راهش نده
همونجا دم در یه سلام احوالپرسی کن بگو ببخشید یه کاری دارم باید برم
یا بگو میخوام برم بیرون
تکلیفارو داد هیچی ننویس
شب در خونتونو زدن ..جلو در وایسا بگو همسرم اومده خستست خدا حافظی کن بیا تو

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

هردفعه اومد همینکارو کن پررو باش وقتی اون پررو هست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

راهشون نده
چطور میخوان بیان؟
در رو باز نکن اصلا

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃