2777
2789
عنوان

همسایه بی ملاحظه تا آخر بخونش

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد خونتون پذیرایی نکن...اصلا راهش نده همونجا دم در یه سلام احوالپرسی کن بگو ببخشید یه کاری دارم با ...

بخدا این کارا رو انجام دادم ولی واقعا پرروتر از این حرفان یبار میگفت وقتایی که شوهرم سرکاره تو و شوهرت منو ببرین بیرون و  همش در میزد که منو ببرین فلان جا کار دارم که شوهرم گفت نمیتونم ولی بازم از رو نمیره و میاد

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

دروبازنکن .بگو خواب بودیم .نبودم .هندزفری داشتم .گوشیتم سایلنت کن ک اگ زنگید صدای گوشیتو نشنوه .بگو سیستم هندزفری زده بودم و اهنگ یافیلم تیدیدم متوجه ی زنگ در یا گوشی نشدم .رگو مهمون دارم مهمون هستم مریضم .....هی بپیچون .

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
بخدا این کارا رو انجام دادم ولی واقعا پرروتر از این حرفان یبار میگفت وقتایی که شوهرم سرکاره تو و شوه ...

در میزنه درو باز نکن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
بخدا این کارا رو انجام دادم ولی واقعا پرروتر از این حرفان یبار میگفت وقتایی که شوهرم سرکاره تو و شوه ...

بگو شوهرم خوشش نمیاد از رفت و امد .بحثمون شده .یا بگو میگرن دارم دارومیخورم میخوابم .نمیتونم کمک بچت کنم 

در میزنه درو باز نکن

بخدا قسم یبار میگفت چندسال پیش صاحبخونمونو که پیر بوده کتک زدم ازم شکایت کردن خیلی آدم خطرناکیه حس میکنم اگه درو باز نکنم تلافی میکنه بنظرت یوقت کاری نمیکنه؟

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بگو درس میخونم یا زبان میخونم .همش هندزفری میذارم کارمیکنم نمیشنوم و وقت ندارم غذابپزم و خونه رو تمیزکنم .ببین رو دادی .اگ دیدی بازم تکرار کرد رک بگو ما اهل رفت و امد نیستیم شرمنده ک نمیام خونت حتی شوهرمم خوشش نمیاد جزبا فامیل باکسی رفت و امدکنیم

بخدا قسم یبار میگفت چندسال پیش صاحبخونمونو که پیر بوده کتک زدم ازم شکایت کردن خیلی آدم خطرناکیه ...

نه بابا
تهش تو راه پله میبینتت
بگو صدا تلویزیون زیاد بوده نشنیدم
خواب بودم
سرم درد میکرد قرص خورده بودم خوابیدم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃