2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

((((((((آگــــــهی استخـــدام)))))))))

سلام وقتتون بخیر باشه

خانم اسدی هستم

تولیدی پوشاک زنانه دارم

آگهی استخدام برای نمایندگی تولیدیمون در سراسر ایران هست

که با زدن یک کانال یا پیج در یک پیام رسان شروع به فعالیت میکنید

برای فروش هر لباس بین ۲۰تا۵۰تومان به شما تعلق میگیره که به صورت آنی به حسابتون پرداخت میشه

برای نماینده هامون تیم پشتیبانی داریم که برای ابتدای کار میتونید ازشون راهنمایی بگیرید

_تیم نماینده های ما در کل کشور ۲۹٠نفر هست که هر کدام درآمد های مختلفی دارند

براب کسب اطلاعات بیشتر و شروع کار به ٠۹٠۵۱۳۱۵۷۷۴پیامک بزنید

تندرست و موفق باشید

دکتر متخصص هم ۵ دقیقه میبینه و ویزیتش ۱۰۰ یا ۱۵۰ عه😑

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

دلیل این که ۷۵ درصد مردم مشکل روانی دارن اما ازش خبر ندارن

خیییلیی گرونه لعنتی کمر ادم میشکنه دارو هاشو نگم اوف

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اخه برم بایک جلسه حل نمیشه 

اره متاسفانه باید تا چندماه بریم😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

۵ دقیقه میری دکتر اصلا نگاتم نمیکنه ۳۰۰ میدی  میای بیرون باید یه کیسه دارو بخزی کلی هم آزمایش و عکس گرون بگیری ناراحت نیستی 

اما ۴۵ دقیقه یکی همه حواسش رو به تو اختصاص میده هم اندازه اون دکتره درس خونده ممکنه مشکلاتت روان اونم خراب کنه زندگیت کلی تغییر میکنه مشکلت حل میشه

زورت میاد پول بدی؟

خب یکی ازهمینا که پول نداره بره پیش روانشناس! پس فردا بخاطراینکه قدرت کنترل خشم یا...‌‌‌.نداشته میزنه یکیومیکشه بعدهمین روانشناسان پول پرست میان میگن اگه هرکسی یک روانشناس داشته باشه اینجوری نمیشه!!!!!!!

۵ دقیقه میری دکتر اصلا نگاتم نمیکنه ۳۰۰ میدی  میای بیرون باید یه کیسه دارو بخزی کلی هم آزمایش و ...

من تاحالا ۵دقیقه نرفتم دکتر۳۰۰بدم!!!!!!این نرخاازکجامیاری!!!!!

زووورم نمیاد داشتم هروووزمیرفتم نداااارم

خب یکی ازهمینا که پول نداره بره پیش روانشناس! پس فردا بخاطراینکه قدرت کنترل خشم یا...‌‌‌.نداشته میزن ...

پول پرست؟ 

میدونی یه روانشناس باید خودشم زیر نظر تراپیست باشه که مریضی روانی از مریضغش بگیره 

چقدر هزینه اش میشه؟

۵ دقیقه میری دکتر اصلا نگاتم نمیکنه ۳۰۰ میدی  میای بیرون باید یه کیسه دارو بخزی کلی هم آزمایش و ...

بعدم متخصص یکبارویزیتت میکنه ودارومیده وتمام روانشناس روسالهابایدبری تامشکل روانیت حل شه!