2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم . منم منتظرم

بچه ها گفتن تا ۶ صبح میریزن

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

((((((((آگــــــهی استخـــدام)))))))))

سلام وقتتون بخیر باشه

خانم اسدی هستم

تولیدی پوشاک زنانه دارم

آگهی استخدام برای نمایندگی تولیدیمون در سراسر ایران هست

که با زدن یک کانال یا پیج در یک پیام رسان شروع به فعالیت میکنید

برای فروش هر لباس بین ۲۰تا۵۰تومان به شما تعلق میگیره که به صورت آنی به حسابتون پرداخت میشه

برای نماینده هامون تیم پشتیبانی داریم که برای ابتدای کار میتونید ازشون راهنمایی بگیرید

_تیم نماینده های ما در کل کشور ۲۹٠نفر هست که هر کدام درآمد های مختلفی دارند

براب کسب اطلاعات بیشتر و شروع کار به ٠۹٠۵۱۳۱۵۷۷۴پیامک بزنید

تندرست و موفق باشید

توهم ملی ای

آره ‌ . منتظرم 

تاپیکم زدم براش 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
چجوری کدوم قسمتش 

صفحه اول که دارایی بازمیشه سمت راست بالا سه نقطه روبزن وضعیت سود چک کن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍