2777
2789

خانونا همه پیاماتوتو باهمسرم باهم میخونیم لطفا  عادلانه قضاوت کنید...

ما بیرون بودیم اومدیم یهو  در کشو باز کردم دیدن ی  سیم کارت ۰۹۳۳ نوی تازه اک  تو کشوعه  و اینم بگم ک سیم کارتش نبود ف۳ط خشابش  بودش!

ب شوهرم میگم اینو از کجا اوردی  میگه من روحمم ارین خبر نداره..‌ من میگم منو تو فقط تو این خونخ ایم  هیچکسم نداریم مهم نی هیچکس نمیاد خونمون 

بعد میگه مال من نیس  خبر ندارم   خودشو میزنه ب اون راه     شما بگید  شنا بودید حرفشو قبول میکردید   ؟؟؟؟؟

من بودم خیر اون حتما صاحب داره و اگه من نیستم و کسی خونم نیومده پس مال همسرمه تا توضیح کامل هم نده باهاش سرسنگینم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن کسی مهمونی میاد  خونمون  منم نخریدم  میگم کار توعه   برای چی خریدی سیم کارت  تو ک ۲ تا سیم تو گوشیت داری  سیم اضافه میحای چکار؟  میگه روحمم خبر ندارهه    

مردا کی پای غلطی که کردن وایسادن که بار دومش باشه

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
وا سیم کارت دیگه ما همه جای خونمون یدونه ایرانسل افتاده اصلا نمی پرسم چیه چی نیس

ما  هرکدوم دوتا تو گوشی هامون داریم  نیازی نداریم اینکه از کجا اومدخ و چرا اومده مهمه  اگر لازم داشت میگفت میخرید  اینکه میگه روحمم خبر نداره مشکوکه

پیشو بگیر ببین مال کیه فردا صبح برو امارشو دربیار جفتتون باهم برید کارت ملی شوهرتو ببر اگر مال اون نبود که نیست ...

در غیر این صورت باور نکن بگو راستشو بگه

آقای شوهر لطفا به شعور این خانم توهین نکن اگر مال شما نیست ثابت کن مال کیه