2777
2789
عنوان

تو رو خدا شما بیاین قضاوت کنید بین منو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو پس من میرم مخابرات ببینم جریانش چیه اگه ترسید یا جلوتو گرفت کار خودش بوده

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

من با شناختی از همسرم دارم اره باور میکنم و خشاب رو میندازم میره شما اگه دودلی بزن تو نت ببین چه جوری میتونی سیم کارتایی به اسم همسرته در بیاری الانم با گوشی همسرت به اون شماره بزنگ ببین شمارش رو داره یا نه یه پرینتم از خط شوهرت بگیر خیالت راحت بشه

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

اگه خونه ی مجردیشون زندگی می‌کنید ممکنه از قبل بوده باشه ک مثلا اتفاقی افتاده داخل کشو.همسر منم مجردی داشت گاها بقایاش توی خونه پیدا میشه چه اهمیتی داره

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
بگو پس من میرم مخابرات ببینم جریانش چیه اگه ترسید یا جلوتو گرفت کار خودش بوده

گفت برو مخابرات   ولی  میدونم فکر میکنه مثل همیشه کوتاه میام  ولی حتی  بفهمم ی درصد گهی خورده میرم  

خیر باور نمیکنم، فردا کارت ملی و مدارک اینا شوهرمو میبرم خدمات ایرانسل میگم سیم کارت شوهرم به این شماره گم شده و اینا میخوام بهم سیم جدید بدین،حتی اگه بهم سیم کارت جدیدم ندن تایید که  میکنن که بله خط به اسم ایشونه یا نه😁

همین الان با گوشی استعلام بگیر ببین چندتا خط به اسم شوهرته .با پنجره خدمات هوشمند دولت هم میتونی ،استعلام بگیری

دوست داشتم مادر تمام دختران سرزمینم بودم تا با عشق ومحبت، وجودشان را لبریز می ساختم .تا طعم بی مهری و بی مادری کام هیچ دختری را تلخ نکند .دوست داشتم مادر تمام پسران سرزمینم بودم تا وجودشان را با عشق و آگاهی ، باشرف و وجدان بیدار ، مردانه تراز تمام مردان مرد عالم ، پرورش میدادم .تا در سلامت روان و قلبی آکنده از اطمینان در سایه سار خانواده ،بیشتراز هر روز درس عشق و ایثار محبت و وفاداری ، وسلامت زیستن را با فتخار ،معنا کنند ...من به تمام کودکان و مردمان عالم عشق می ورزم ....کاهی به خودم می گویم چگونه اینهمه محبت در قلبم جای گرفته است ...من تمام ذرات عالم را دوست میدارم .
همین الان با گوشی استعلام بگیر ببین چندتا خط به اسم شوهرته .با پنجره خدمات هوشمند دولت هم میتونی ،اس ...

نوشته ۱۱ تا خط بنامشه   اینو میدونم  ولی میخام بدونم این خط  ب اسمشه  یا ن اگر باه ی دیقه نمیمونم  باهاش

یه شماره هست بهش پیام میدادیم اسم صاحب سیم کارتو میاورد خدمات ایرانسل هم بری بهت میگن سیم کارت به نامه کیه الان بگیرید بخوابید اعصاب داریا بخواب تا فردا شاید صاحبش خواهرت بود یا دوستی چیزی