یکی از اعضای خانوادم چندسال تمام بهم ظلم کرد هم روحی هم روانی اصلا نمیتونم اون الان کمی رفتارش باهام خوب شده ولی من اصلا نمیتونم ببخشمش و باهاش خوب باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زود حرف و به خودت نگیر ، یه چیزی میگن بت هی با خودت تکرارش نکن همش فکر نکن بهش ، هر وقت فکرای منفی اومد سراغت زود حواست و پرت بکن ، قرار نیست همه مارو دوس داشته باشن میونه این همه ادم چند نفر هم پیدا میشن ع ما خوششون نیاد
من اونایی که دوست دارم را و میبخشم مثل برادرام خواهران با هر بدی ولی با یه جاریم ده دوازده ساله قهرم کلی گفت بیا رفت آمد کنیم نمیتونم ببخشم بهش گفتم شما بهم فحش دادید به خانوادم میگه پیش میاد نگفت که ه بببخشید اشتباه کردیم من چندین ساله رفت آمد نکردم باهاش دوست دارم شوهرم داداش رو ببینه ولی اونم بدون من رفت آمد نمیکنه از این عذاب وجدان دارم نمیدونم چیکار کنم میخوام تموم بشه این موضوع
ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷