2777
2789
عنوان

کسی بوده اول بگن قلب بچه تشکیل نشده توسونوهای بعدی دیده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 252 پست
شكر خدا فدات منم خوبم  اى جانم فداش بشم من😍 كاش منم ميتونستم ببينم☹️

خدانکنه عزیزم.ان شاالله دنیااومد میبینیش😍

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم خوبى دخمل من چطوره

سلام خاله جون خوبیم توخوبی سلامتی؟خوب خوبه سالم و سرحال بعدازظهرمیرم دکترنوبت سونوبده دخترموببینیم باباش تاحالا ندیده وقت سونوهام نشده بیاد،ان شاالله که همه چی خوب باشه ببینم وزنش خوبه  تپل مپل شده این همه دارم خودمو پاره میکنم میخورم تاثیرداشته،سزارینم یاطبیعی ولی فک کنم چرخیده چون پاهاش روبالاحس میکنم وقت های همچین میزنه زیرمعده م همه چی روبهم میریزه😂

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
سلام خاله جون خوبیم توخوبی سلامتی؟خوب خوبه سالم و سرحال بعدازظهرمیرم دکترنوبت سونوبده دخترموببینیم ب ...

شكرخدا ان شاءالله روز به روز بهتر بشى سرحال و پر انرژى برى واسه زايمان😍

فداتشم منم خوبم

اى جونم الان باباش كه ببينه ذوق ميكنه هاااا بيشترم واسه اينكه دختره😂مرداى دختر دوس

واى تپل مپل🥹😍

من ذوقشو دارم چه برسه شما 

ان شاءالله صحيح سلامت باشه عشق خاله 

شكرخدا ان شاءالله روز به روز بهتر بشى سرحال و پر انرژى برى واسه زايمان😍 فداتشم منم خوبم اى جونم ا ...

وووییییی زایمان نهههههههه میترسم

شوهرم نهاراومده خونه میگه هواچقدگرمه چه جوری حوصله ت میشه حامله ای زایمان میکنی تواین گرما😐🤣به نظرت بزارم زمستون بزام

دلم میخواد تپل باشه لپ هاش قرمز🥺

هرشکلی باشه قطعا خوشگل ترینه جهانه ازنظرمن

بخداانقدذوق این لباس چین چینی هارودارم فک کنم توزایشگاه لباس نشونم بدن همچین همکاری کنم ۵دقه ای دنیابیاد

وووییییی زایمان نهههههههه میترسم شوهرم نهاراومده خونه میگه هواچقدگرمه چه جوری حوصله ت میشه حامله ای ...

واقعا زايمان اسمشم ترسناكه

واى اره تابستون سخته🥲

حالا اگه جنوب نباشى بازم بهتره 

جنوب الان گرمه چه برسه چندماه ديگ كه اوج گرماس 

تپل مپل خيلى جيگره فقط دلت ميخاد بخوريش😋😋

صددرصد خوشمله😍وقتى مامانش خوشمل باشه اونم صددرهزار خوشمله😁😁

تو اين لباسا هم خيلى جيگر ميشن مث عروسك 

واى موهاشو ببندى گوجه اى🥹🥹

دلم بچه خواست🥲

واقعا زايمان اسمشم ترسناكه واى اره تابستون سخته🥲 حالا اگه جنوب نباشى بازم بهتره  جنوب الان ...

نه من کردستانم هنوز خوبه گرم نشده اونقد

بچه نداری؟چندسالته؟

خب خوبه خداروشكر مال ما گرم شده نه عزيزم مجردم ٢٠سالمه

کدوم شهری؟

اااااا مجردی بیاعروس ماشو😍