2777
2789
عنوان

کسی بوده اول بگن قلب بچه تشکیل نشده توسونوهای بعدی دیده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 252 پست
سلام عزیزم خداروشکرهم من هم دخترم خوبم ممنونم ازدوستای نی نی سایتی که به فکرمونن

سلام خدا رو شکر ان شاءالله همیشه سالم و سلامت باشید در پناه خدا

گر نگه دار من آن است که من میدانم × شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم دخمل گلت خوبه خودت خوبی همش به فکرتم براتون دعا میکنم😍😘

سلام عزیزم الهی شکر هردوخوبیم خاله جون،ممنونم مهربونم خداچندبرابردعاهای خوبتوبهتون برگردونه

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
سلام عزیزم الهی شکر هردوخوبیم خاله جون،ممنونم مهربونم خداچندبرابردعاهای خوبتوبهتون برگردونه

فدات بشم انشالله به سلامتی گل دخترتو بغل بگیری دخترا خیلی شیرینن خودم دوماه و نیمه زایمان کردم یه دختر ناز دارم

فدات بشم انشالله به سلامتی گل دخترتو بغل بگیری دخترا خیلی شیرینن خودم دوماه و نیمه زایمان کردم یه دخ ...

ای خدا😍ان اشاالله خدابرات نگهداره اسمش چیه؟دنبال اسم میگردم.انقددلم میخوادزودبیادبغلش کنم دائم خودموسرگرم میکنم بهش فک نکنم کی میاد.مث اینه یه چیزخوشمزه تویخچال گذاشتی هی دلت پیششه🤣😍😂

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
ای خدا😍ان اشاالله خدابرات نگهداره اسمش چیه؟دنبال اسم میگردم.انقددلم میخوادزودبیادبغلش کنم دائم خودم ...

ممنونم گلم 😘اسمش گذاشتیم رَستا

دقیقا خیلی شیرینن 

حالا دختر خودت بیاد میفهمی چی میگم😍

اره یکی از فامیلای ما 8، 9 هفتش بود قلب بچش تشکیل نشده بود و سونوی بعدیش تشکیل شد خیلیم پز میداد میگفت دکتر گفته اونایی که قلبشون دیر تشکیل میشه مغزشون زودتر تشکیل شده و باهوش ترن

ممنونم گلم 😘اسمش گذاشتیم رَستا دقیقا خیلی شیرینن  حالا دختر خودت بیاد میفهمی چی میگم😍

خیلی قشنگه اسمش نامدارباشه.ازدیروز دوستم یه لباس براش ازمشهدخریده من یسره ذوق مرگم هزاربارنگاش کردم خودش بیادوتنش کنم چیکارکنم؟!به نام خدا سکته 

اره یکی از فامیلای ما 8، 9 هفتش بود قلب بچش تشکیل نشده بود و سونوی بعدیش تشکیل شد خیلیم پز میداد میگ ...

عزیزم تاپیک مال قبل به روز شده الان ۲۷هفته م ونی نیم یکیش قلبش تشکیل شد ودختره

سلام عزيزم چطورى عشق من چطوره

سلام خواهری خوبم خودت خوبی.الهی شکرخوبم،عشقمون حسابی قوی شده همچین مامانشومیزنه دردم میگیره😂😍

سلام خواهری خوبم خودت خوبی.الهی شکرخوبم،عشقمون حسابی قوی شده همچین مامانشومیزنه دردم میگیره😂😍

شكر خدا

فدات منم خوبم 

اى جانم فداش بشم من😍

كاش منم ميتونستم ببينم☹️