2777
2789
عنوان

کسی بوده اول بگن قلب بچه تشکیل نشده توسونوهای بعدی دیده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 252 پست
سلام عزیزم خداروشکرهم من هم دخترم خوبم ممنونم ازدوستای نی نی سایتی که به فکرمونن

سلام خدا رو شکر ان شاءالله همیشه سالم و سلامت باشید در پناه خدا

گر نگه دار من آن است که من میدانم × شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دخمل گلت خوبه خودت خوبی همش به فکرتم براتون دعا میکنم😍😘

سلام عزیزم الهی شکر هردوخوبیم خاله جون،ممنونم مهربونم خداچندبرابردعاهای خوبتوبهتون برگردونه

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
سلام عزیزم الهی شکر هردوخوبیم خاله جون،ممنونم مهربونم خداچندبرابردعاهای خوبتوبهتون برگردونه

فدات بشم انشالله به سلامتی گل دخترتو بغل بگیری دخترا خیلی شیرینن خودم دوماه و نیمه زایمان کردم یه دختر ناز دارم

فدات بشم انشالله به سلامتی گل دخترتو بغل بگیری دخترا خیلی شیرینن خودم دوماه و نیمه زایمان کردم یه دخ ...

ای خدا😍ان اشاالله خدابرات نگهداره اسمش چیه؟دنبال اسم میگردم.انقددلم میخوادزودبیادبغلش کنم دائم خودموسرگرم میکنم بهش فک نکنم کی میاد.مث اینه یه چیزخوشمزه تویخچال گذاشتی هی دلت پیششه🤣😍😂

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
ای خدا😍ان اشاالله خدابرات نگهداره اسمش چیه؟دنبال اسم میگردم.انقددلم میخوادزودبیادبغلش کنم دائم خودم ...

ممنونم گلم 😘اسمش گذاشتیم رَستا

دقیقا خیلی شیرینن 

حالا دختر خودت بیاد میفهمی چی میگم😍

اره یکی از فامیلای ما 8، 9 هفتش بود قلب بچش تشکیل نشده بود و سونوی بعدیش تشکیل شد خیلیم پز میداد میگفت دکتر گفته اونایی که قلبشون دیر تشکیل میشه مغزشون زودتر تشکیل شده و باهوش ترن

ممنونم گلم 😘اسمش گذاشتیم رَستا دقیقا خیلی شیرینن  حالا دختر خودت بیاد میفهمی چی میگم😍

خیلی قشنگه اسمش نامدارباشه.ازدیروز دوستم یه لباس براش ازمشهدخریده من یسره ذوق مرگم هزاربارنگاش کردم خودش بیادوتنش کنم چیکارکنم؟!به نام خدا سکته 

اره یکی از فامیلای ما 8، 9 هفتش بود قلب بچش تشکیل نشده بود و سونوی بعدیش تشکیل شد خیلیم پز میداد میگ ...

عزیزم تاپیک مال قبل به روز شده الان ۲۷هفته م ونی نیم یکیش قلبش تشکیل شد ودختره

سلام عزيزم چطورى عشق من چطوره

سلام خواهری خوبم خودت خوبی.الهی شکرخوبم،عشقمون حسابی قوی شده همچین مامانشومیزنه دردم میگیره😂😍

سلام خواهری خوبم خودت خوبی.الهی شکرخوبم،عشقمون حسابی قوی شده همچین مامانشومیزنه دردم میگیره😂😍

شكر خدا

فدات منم خوبم 

اى جانم فداش بشم من😍

كاش منم ميتونستم ببينم☹️