2777
2789
عنوان

کسی بوده اول بگن قلب بچه تشکیل نشده توسونوهای بعدی دیده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 252 پست
عزیزم مبارکت باشه خداروشکر که دو قلو بارداری خدا نگهداره دوقلو هات باشه خیلی خوشحال شدم تاپیک اولین ...

ممنون عزیزم برام دعاکن قلبشون تشکیل بشه خیلی نگرانم🥲

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سونو چند هفته براتون زده بود من هم ب حساب خودم ۶ هفته بودم تو سونو ۵ هفته زده فقط کیسش بود خبری ...

برگه نداددکترزنان خودش سونوداره فقط گفت۴م ماه بعدیعنی۱۰روزدیگه برم.گفتم تشکیل میشه گفت اره اصلا نگران نباش استرس نداشته باش

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
برگه نداددکترزنان خودش سونوداره فقط گفت۴م ماه بعدیعنی۱۰روزدیگه برم.گفتم تشکیل میشه گفت اره اصلا نگرا ...

بعد عزیزم اگه باز رفتی پیش خود دکترت و سونو کرد و خدای نکرده گفت تشکیل نشده حتما بیرون هم سونو بده اابتهدشنیدن صدای قلب خیلی تخصصی نیست حتی ماه هات بره بالا خودشون دستگاه دارن برا شنیدن صدای قلب بدون سونو ولی در کل متخصص زنان تخصصش یه چی دیگس  دکار سونوگرافیم یه چی دیگه برا سونوهات حتما بیرون برو کلا

سلام عزیزم من ۷ هفته رفتم یا ۸ دقیق یادم نیست انشالله که تشکیل میشه و زود رفتی 😍😍😍دکتر گفت برو یا ...

شمارفتی تشکیل شده بود؟دکترگفت بروببین خارج رحمی نباشه همین.داخل رحم بوداماقلب تشکیل نشده بود

بعد عزیزم اگه باز رفتی پیش خود دکترت و سونو کرد و خدای نکرده گفت تشکیل نشده حتما بیرون هم سونو بده ا ...

سونوی بیرون هیچ کدوم نوبت ندادن.دیگه منم گفتم برم پیش این دکترسونوکنه.خودم سونوهای بیرون روقبول دارم هم اینکه برگه میدن همه چی نوشته شده این دکترهیچی نمیگه همش خودم سوال پرسیدم ایناروگفت

قربونت برم عزیزم ان شاالله خدا مث ما شادت کنه.دیدی وقتی که ناامیدبودم ازیه دونه دوتاداد🥲مطمئنم سالم ...

خواهر جان تبريك، انشاالله به حق پهلوي شكسته بانوي دو عالم خدا دل شكستت رو شاد و دامنت رو سبز كنه🙏🏻

مسير رضايت از رنج مي گذرد
بسلامتی باردار شدی ؟مبارک باشه ان شالله محمد شاهانت پیشت برگرده منم پسرمو از دست دادم، تو اون تا ...

سلام عزیزم بله باردارم ان شاالله هرچی خدابخوادفعلاقلبشون تشکیل نشده راضیم به رضاش تاسونوبعدی ببینیم چی میشه.ان شاالله خدابرات جبران کنه فدات شم

خواهر جان تبريك، انشاالله به حق پهلوي شكسته بانوي دو عالم خدا دل شكستت رو شاد و دامنت رو سبز كن ...

ممنون عزیزم آمین ان شاالله

الهی بگردم خدا بزرگه عزیزم خودش حافظ هر سه تاتون هست مطمئن باش زود رفتی عزیز دلم من ۵ هفته ۵ روز رفتم قلب تشکیل نشده بود از دکتر پرسیدم گفت خیلی زوده 

فقط مواظب خودت باش کار سنگین به هیچ عنوان نکن چون دوقلو هستن باید بیشتر مراقبت کنی توروخدا صدای قلب شنیدی همینجا بگو 

با تاپیکت دوباره فهمیدم خدا هیشکی ناامید نمیکنه خدا همیشه هست 😭😭😭

سلام عزیزم بله باردارم ان شاالله هرچی خدابخوادفعلاقلبشون تشکیل نشده راضیم به رضاش تاسونوبعدی ببینیم ...

ان شالله بسلامتی تشکیل میشه عزیزم توکل بخدا،ان شالله دلت شاد میشه😍

مواظب خودت باش عزیزم حسابی استراحت کن

🖤💔
الهی بگردم خدا بزرگه عزیزم خودش حافظ هر سه تاتون هست مطمئن باش زود رفتی عزیز دلم من ۵ هفته ۵ روز رفت ...

بخداهیچ کاری نمیکنم یادرازکشیدم یانشستم.ان شاالله که زود رفتم اصلا روزانمیگذره دلم میخوادزود ۴م بشه برم بگه تشکیل شده یه نفس راحت بکشم.من ازانتظارمتنفرم.قربون خدابرم راضیم به رضاش🥲