2777
2789
عنوان

کسی بوده اول بگن قلب بچه تشکیل نشده توسونوهای بعدی دیده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 252 پست
اووووووونقدی ها بودن گفتن قلب تشکیل نشده،  بعد از هفته دهم و اینا تشکیل شده. نمونه اش خواهرشوه ...

خداازدهنت بشنوه

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون لقاح دیر بوده دکتر سونو و حتی دکترم گفتن توقف رشد داشته و قلب هم نداره اما دو هفته بعد سونو دادم ضربان و رشدش نرمال بود

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
نه هیچی معجزه ازخرداددکترنرفتم دارونخوردم 

قربون خدا برم 

تازه فهمیدم کدوم کاربری الهی که به حق همین روزای عزیزم دو قلو هارو سالم بغل بگیری و خدا عمری طولانی و جسمی سالم و ذات صالح بهشون بده

منم نی نیم سقط سد البته خیلی کوچولو بود الان دو ماهه اقدام میکنم نشده انقدر کلافه ام

خب زود رفتی مال منم همونجوری بود  ۱۰ روز ۲ هفته دیگه دوباره برو  ایشالله که سالمن هردو&n ...

ان شاالله.سرپسرم حالم خیلی بدبود(حالت تهوع واینا)امااینباراونجوری نیست میگم یعنی خوبن.دلخوشیم هستن بعدسختی خدایکم شادی انداخته توزندگیمون نمیخوام تموم شه

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
دوست خواهرم۱۱سال پیش گفتن جنینات(دوقلو بودن،قلب ندارن نامه دادن برای سقط،این بنده خدا هم نرفت،گفت من ...

ان شاالله برامنم همین طورمیشه.امادکترم گفت مطمئن باش تشکیل میشه نترسی.خدابهم یه گل دختروپسرسالم وصالح بده

زود رفتی سونو بله تا ۱۲ هفته جاداره ۶ که زوده 

میدونم زوده یکم عجولم 😅پسرمم۶هفته تشکیل شده بوداخه

من مامانم میگفتم تا سه ماه قلبم کار نمی‌زد فک کنم منظورش این بود که تشکیل نشده بود ولی مغزم تشکیل شده بود همون موقع بعد ۶ ماه آخر قلبم تشکیل شد

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ان شاالله برامنم همین طورمیشه.امادکترم گفت مطمئن باش تشکیل میشه نترسی.خدابهم یه گل دختروپسرسالم وصال ...

عزیز دلم،انشاالله هر چی خیر و صلاحته خدا برات رقم بزنه.به خدا توکل کن.انشاالله به آرزوت برسی

ان شاالله.سرپسرم حالم خیلی بدبود(حالت تهوع واینا)امااینباراونجوری نیست میگم یعنی خوبن.دلخوشیم هستن ب ...

انشالله شادی تون همیشگی باشه 

نترس تو شش هفته ذاتا مشخص نمیشه اکثرا تو ۸ هفته با سونوگرافی مشخص میشه 

قربون خدا برم  تازه فهمیدم کدوم کاربری الهی که به حق همین روزای عزیزم دو قلو هارو سالم بغل بگی ...

قربونت برم عزیزم ان شاالله خدا مث ما شادت کنه.دیدی وقتی که ناامیدبودم ازیه دونه دوتاداد🥲مطمئنم سالمن ومیان بغل مامانشون لباس های محمدشاهان روهمش درمیارم بومیکنم داره برمیگرده پیش مامانش اگه دوتاپسربشن اسمشون رو میزارم محمد وشاهان.اگه یه پسرباشه یه دخترمیزارم محمدشاهان 

انشالله شادی تون همیشگی باشه  نترس تو شش هفته ذاتا مشخص نمیشه اکثرا تو ۸ هفته با سونوگرافی مشخ ...

خداکنه برم باخبرخوب برگردم.وقتی فهمیدم دوتاکیسه س اومدم بیرون گریه کردم شوهرم فک کرد چیزی شده نشست کف زمین گفت چی شده توروخداباورش نمیشدانقدترسیده بود

قربونت برم عزیزم ان شاالله خدا مث ما شادت کنه.دیدی وقتی که ناامیدبودم ازیه دونه دوتاداد🥲مطمئنم سالم ...

قربون بزرگی خدا برم 

با حرفت بغضی شدم 🥺 انشالله سالم بغل کنی جفتشون رو 

نه ماه بعد بیای عکس دو قلوهات رو بزاری😍

عزیزم مبارکت باشه خداروشکر که دو قلو بارداری خدا نگهداره دوقلو هات باشه خیلی خوشحال شدم تاپیک اولین بارداریت و خونده بودم اون موقع خیلی گریه کردم ناراحت شدم براتون اون موقع

💗