2777
2789
عنوان

کسی بوده اول بگن قلب بچه تشکیل نشده توسونوهای بعدی دیده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 252 پست
عزیزم مبارکه خوش قدم باشه  دختر داری غم نداری چه روزای شیرینی رو باهاش میگذرونی الان باباش رو ...

خدایاشکرت هی اون نازکنه ماخریدارشیم حس میکنم خیلی شیرینه ای وایییی😍😂هی میاد میره میگم برادخترم گوشواره بخر خوشگل بخرزیادبخر.فعلافقط برامامانش خرید😍😁

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
اره صدای قلبشم شنیدم خودشم دیدم  وای کی میادمن طاقت ندارم دلم میخوادببینمش مطمئنم سفیدموهاش طل ...

بح بح

واسه دختر داييم قضيه رو تعريف كردم اونم گفت حسم ميگه دختر سفيد موطلايى چشم رنگى گيرش مياد

ان شاءالله خوشحاليت هميشگى باشه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بح بح واسه دختر داييم قضيه رو تعريف كردم اونم گفت حسم ميگه دختر سفيد موطلايى چشم رنگى گيرش مياد ان ...

اخه شوهرم موهاش طلایی بوده بچگی الان هم چشماش رنگیه منم موهام فرفریه. من سبزه مایل به سفیدم ولی شوهرم خیلی سفیده وگرنه بخوادبه من بره چشم ابرومشکی میشه باموهای فر به هرکدوم بره خوشگل میشه😂اعتمادبه کهکشانو😆

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
اخه شوهرم موهاش طلایی بوده بچگی الان هم چشماش رنگیه منم موهام فرفریه. من سبزه مایل به سفیدم ولی شوهر ...

ای جونمممم معلومه که خوشگل میشه😍😍😍من همش تو فکرتم الان امدم بببینم رفتی سونو چی شد خداروشکر که همه چی خوب بود😍🤩🥳🥳😁والا منم ذوق دارم چه برسه به شما و بابای نی نی

سلام عزيزم خوبى؟ نى نى چطوره

سلام فدات خوبم شماخوبی شکرخدانی نی خوبه وباتمام توان درتلاشه حال مامانوبدکنه😂

شكرش ميگذره  پ معلومه ماشاءالله خيلى شيطونه

شیطونننن هنوز تکون هاش شروع نشده ببینم چه طوفانی درراهه

رو خالش رفته😝😁

چراهرچی خاله داره شیطونن یکم اروم باشید خو😂البته مامانش ازخاله هاشم بدتره