2777
2789

من اگ اعصاب و پول داشتم حتما ب دومی فکر میکردم

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه هاست فکر میکنم

اگ حوصله داری بیار واقعا سخته بچه بزرگ کردن،مسئولیتش ادمو نابود میکنه،تهشم همیشه ناراضین میگن چیکارکردی واسم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
نه مصرف کن  هیج ضرری نداره به امید خدا باردار شی

قربون دل مهربونت دوتا سقط داشتم.  میدونم این ماه باردار نمیشم ولی خوب نگرانی هام جای خودشه داره🥺🥺

در انتظار ارامش . .♡
قربون دل مهربونت دوتا سقط داشتم.  میدونم این ماه باردار نمیشم ولی خوبی نگرانی هام جای خودشه دار ...

اصلا نگران نباش اصلا 

بسپر به خودش 

می‌فرسته تو دامنت 

داروهارو مصرف کن که اگه شدی عفونت‌ نداشته باشی دیگه 

قطعاااا خداروزی رسونه ولی خب قبول کنین شرایط سخت شده و توقع بچه هام بالا رفته مثل قدیم نمیشه بچه بزر ...

من از یه دقیقه بعدم هم خبر ندارم همه چیز دست خداست حالا چجور بشینم اینده رو پیش بینی کنم

سنم ۳۴ دوتا دارم یه دختر ۹ ساله یه پسر ۵سال و نیمه 

من هم سن شمام والان بچه سومی رو حاملم 

غروب سیسمونی گرفتیم چقدر بچهام ذوق دارن بنظرم خانواده پرجمعییت خییلی بهتراز کم هست بازم خودت میدونی 

سنم ۳۴ دوتا دارم یه دختر ۹ ساله یه پسر ۵سال و نیمه 

خوشیحالت، منم عاشق بچه هام، خیلی دوس دارم، منم دوس دارم سه تا بچه رو، ولی هم از لحاظ اعصاب هم از لحاظ مالی و کلا شوهرمم نمیخاد، مرددم، یه پسر دادم پیش دبستانی میره همه میگن دومی رو بیار ولی میترسم شوهرمم قبول نمیکنه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
من از یه دقیقه بعدم هم خبر ندارم همه چیز دست خداست حالا چجور بشینم اینده رو پیش بینی کنم

عزیزم جواب اون خانوم رو دادم که گفت خداروزی رسونه اگه شرایط مالیت خوبه میتونی سه تا بچه رو ساپورت کنی و اعصابشو داری تا سنت بالاتر نرفته اقدام کن که الان وقتشه