2777
2789
عنوان

خدا هیچ دختری بی مادر نکنه

611 بازدید | 35 پست

بعد از مرگ مادرم زندگیم تغییر کرد یه بابای عوضی که از هیچ بدی کوتاهی نکرد حتی حس میکنم اطرافیان هم ازینکه کسی پشتیبانت نیست سو استفاده میکنن و روحت آزار میدن

خوشبحالتون که پدر مادر درست حسابی دارین

منم مادر ندارم

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رحمتش کنه عزیزم امیدوارم تو به اندازه من تنها نباشی

در ظاهر چندان تنها نیستم، ولی بعد از مرگ مادرم در باطن خیلی تنها شدم، شانسم گرفته بود که ازدواج کرده بودم وگرنه منم از پدر چندان شانسی ندارم. پدرم بعد از مرگ مادرم ازدواج کرد ولی الان زندگی خودش هم پاشیده شده

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

پدر و مادر هر کودوم واجب پدر نداشته باشی جور دیگه اذیتی مادر هم نباشه باز همین طور  خدا همه پد ...

ولی من کسایی که پدر ندارند میبینم خیلی راحت تر زندگی می کنن نسبت به کساییکه مادر ندارن همیشه جمع هاشون به راهه اما مادر که میمیره تمام دور هم بودنا از بین میره انگار که همه دنبال فرصتن تا زورگویی خودشون ثابت کنن

خدا رحمتش کنه عزیزم امیدوارم تو به اندازه من تنها نباشی

ممنون عزیزم خدا مادر شما را هم رحمت کنه جایگاهشون بهشت باشه

ولی من کسایی که پدر ندارند میبینم خیلی راحت تر زندگی می کنن نسبت به کساییکه مادر ندارن همیشه جمع هاش ...

پدر ک میره پشتت خالی میشه یتیم میشی همه ب چشم یه آدم بدبخت نگات میکنن نگاه ترحم دیگران دیوونت میکنه . همه بهت زور میگن چون مطمئنن هیچ پشتی نداری ک ازت دفاع کنه . حقتو میخورن و نمیتونی دم بزنی‌.😮😒

ولی من کسایی که پدر ندارند میبینم خیلی راحت تر زندگی می کنن نسبت به کساییکه مادر ندارن همیشه جمع هاش ...

واقعا درست میگین بچه‌ها بیشتر از مادر یتیم میشن تا پدر

در ظاهر چندان تنها نیستم، ولی بعد از مرگ مادرم در باطن خیلی تنها شدم، شانسم گرفته بود که ازدواج کرده ...

بازم خداروشکر که تو ازدواج کردی من که از خواستگارم شانس نیاوردم یکی از یکی داغون تر