2777
2789
عنوان

من خیلی دوستش دارم ولی....:)

92 بازدید | 6 پست

بچه ها من خیلی عشقمو دوستش دارم 

ولی چون خانوادش راضی نیستن و خودش میگه زوده الان تا حرف ازدواجو میارم بحثو عوض می‌کنه !

ولی مطمئنم که اونم دوستم داره... 

تحمل این شرایط برام سخت شد،همه دوستام با اونی که دوستش داشتم ازدواج کردن و من فقط حسرت میخورم...

به نظرتون چیکار کنم؟چجوری کاری کنم که اونم خیلی بخواد یا خانوادش راضی بشن !

باید خودش بخواد عزیزم

صرف اینکه همه دوستات با عشقشون ازدواج کردن نخواه ازدواج کنی چرا راضی نیستن ؟ باید به هم بخورید نذارید عشق مثلا کورتون کنه عاقلانه تصمیم بگیرید 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال شخصی بپرسم؟ .

برات چکار کرده که مطمئنی دوستت داره ؟

گاهی آدما فقط به هم عادت میکنن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
باید خودش بخواد عزیزم صرف اینکه همه دوستات با عشقشون ازدواج کردن نخواه ازدواج کنی چرا راضی نیستن ؟ ...

پنج ساله باهمیم!همه جوره چفت همیم و بهم میایم حرف همه اینه!

خانوادش بخاطر دلایل مسخره منو نمیخان !

چادر سرت نمیکنی ،عکس خودت پروفایلته،پیج اینستات بازه،دختر پایین از شوهرش جدا شده نمی‌دونم چیزای مسخره😐😅

یه سوال شخصی بپرسم؟ . برات چکار کرده که مطمئنی دوستت داره ؟ گاهی آدما فقط به هم عادت میکنن 

اولویت زندگیش منم،هیچ وقت بهم نه نمیگه،همیشه حمایتم میکنه،بیشتر از خودم به فکر آینده و درس خوندنمه،باعث شده عاشق خودم بشم ، آدم معروفیه پنج ساله باهمیم و یک بارم بدون اینکه من خبر داشته باشم با هیچ دختری حرف نزده ،همه دور و بریاش می‌دونن رابطه داره و منو مخفی نمیکنه ،کلی اذیتش میکنم همیشه پایمه و....

ببین از تمام کاراش عشق معلومه و همه هم اینو می‌دونن که چقدر دوسم داره ولی مشکل خانوادشه

اولویت زندگیش منم،هیچ وقت بهم نه نمیگه،همیشه حمایتم میکنه،بیشتر از خودم به فکر آینده و درس خوندنمه،ب ...

خب پس صبر کن اگه عاشق باشه هر جور باشه راضیشون میکنه برات دعا میکنم گلم