2777
2789
من هم ویتان هم ول کیدز هم یوروویتال رو براش گرفتم اما از همشون متنفره اصلا از دارو بدش میاد جدیدا هم تو دهنش نگه می داره همه رو می ده بیرون اصلا قورت نمی ده! شما ویتامین خوشمزه که بچه ها دوست داشته باشن نمی شناسید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه منم همین مشکل رو با دخترم دارم و از یک سالگی دیگه اهن و ویتامین ندادم...دارو هم نمیخوره با زور تو شربت قاطی میکنم... مجبورم بیشتر امپول بزنم بهش... واسه قطره اهنش شربت ابلیمو درست کن قطره رو بریز توش کم کم بده بخوره
بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒
پسر من بهش ندم گریه میکنه انقد این چیز میزای تلخو دوس داره مزه مزه میکنه شیر منو دوس نداره عرق نعنا وقطره اهن به اون تلخیو یه جوری میخوره کیف میکنی
ساعت دیواری خونمون رو برداشتیم و به جاش عکس مهدیارمونو گذاشتیم. حالا مهدیار شده تموم لحظه هامون…
در مورد آهنم من شنیدم تو طب سنتی میگن اینقد ندید به بچه هاتون ممکن احتمال بیش فعال شدنشان در آینده بره بالا منم اخیرا به پسر بیست ماهه ام هفته ای دو بار میدم در حد تعادل
ان مع العسر یسری... 🌸
من ازمایشم دادم برای دخترم شکر خدا کم خونی نداشت ول کن بابا هر روز جیغ و داد و گریه بعدشم بالا میاورد هلاک شد بچم...مگه ماها خوردیم قطره اهن مامانم میخوره بهت ندادم خداروشکر کم خونی هم ندارم
بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒