2777
2789
عنوان

یه دو دقیقه بپر اینجا سوال مهم دارم

129 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من قصد دارم واسه کنکورم انسانی ام عربی ادبیات روانشناسی منطق فلسفه بخونم بقیه رو حذف کنم ولی اینارو عالی بخونم دیگه به نظرتون رتبه خوب میارم؟قصدم فرهنگیان بود که شرایط سنی شده۲۲نمیتونم ...

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چون خیلیا مثله شما همین کارو میکنن کسی بیشتر موفق هست که اشراف روی همه دروس داشته باشه این ...

آخه میدونی من دبیرستان حتی راهنمایی نداشتن بخونم الان دارم ادامه تحصیل میدم یه سال دیگه کنکور دارم همه رو خودم میخونم بدون معلم آموزش هیچی...می‌خوام این کتابارو خوب بخونم چون استعداد دارم تو اینا

اره ولی خب صد زدن کار هرکسی نیس مگه اینکه بشینی فقط یه کتابو هی بخونی و سرویسش کنی بعد بری کنکور همو ...

من عربیم خیلی خوبه واسه همین میگم امیدم رو این درسه