2777
2789
عنوان

تست قند و فشار رایگان از تمام ایرانی های بالای ۱۸ سال در بهداشت محل

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 94 پست
آها خب میگم چون تست رایگانه اگه مشکوک باشه یا به هردلیلی دکتر صلاح بدونه می‌فرسته ازمایش خون احتما ...

فدات عزیزم

ممنون از اطلاع رسانیت🌹

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشون اونجا گرفتن حتما این شرایط رو خودشون رعایت کردن بنظرتون فشار۱۴ برای پدرم که ۶۰سالشه زیاده؟ ...

میگم با یک بار نمیشه گفت ولی انگاری بهش میگن پیش فشارخون.ینی کسی که باید رعایت کنه توصیه هارو و مجدد چک بشه .که تبدیل به فشار نشه

میدونید گاهی آنقدر سرشون شلوغه نمیتونن تمام این شرایط و چک کنن

شما این شرایط و به اطلاع پدرتون برسونید که خودش حواسش باشه.میتونه به دکتر غددش بگه که دوباره فشارش بگیره.

یا خدا چقد بی وجدان بودن من رفتم ژل گونه زدم    

ببین همه جا این نیست اونجا هم صاحب کلینیک ب دکتر می‌گفت چقدر سوزن بخرم اینا تمیز همینا بزن کلینیک شلوغ معروف دکتر گفت این کار غیر اخلاقی من نمیکنم اما من شک کردم نکنه فقط حرف جلو من آخه همیشه سوزنا باز میکرد دکتر می‌گفت راحت ترم بعد اون ماجرا من وسواس گرفتم تا حدی ک شروع ب سرچ کردم زندگیم جهنم شد آخرم یه روز رفتم آزمایش گاه تست دادم بعد یکسال اما میگم اگه از اول مراقب خودم بودم اینجوری نمیشد