2777
2789

سلام بچه هاپدرشوهرم میخوادزمین کشاورزی شوبزنه بنام شوهرم چون ازبین بچه هاش فقط شوهرم جمعش میکنه سنش بالاس ایاامکانش هست یابعددردسرمیشه

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سند محضری باشه مشکلی پیش نمیاد

سندداره،میترسم سنش بالاس بازنگن الزایمرداشته سواستفاده کردن

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️

ما خونه پدر شوهرمو خریدیم پولم دادیم با رضایت کامل خودش سند زده 

همه ناراضین ونفرین میکنن ومیگن تو نباید میخریدی باید میزاشتی غریبه بخره همه هم قهر کردن ودیگه خونه باباشون نمیان

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
اگه سنش بالاست بعدا بچه ها میتونن شکایت کنن بگن تو حال خودش نبوده

به نظرتون نامه سلامت روانی ازکجابگیریم

ما خونه پدر شوهرمو خریدیم پولم دادیم با رضایت کامل خودش سند زده  همه ناراضین ونفرین میکنن ومیگ ...

خوبه پول دادین مجانی که نیومدین توخونش

سندداره،میترسم سنش بالاس بازنگن الزایمرداشته سواستفاده کردن

شما که  میگید میترسید 

اگه پدرش هم میخواد اینکارو کنه پس همه رو جمع کنه دور هم بگه می‌خوام اینکارو کنم!!!

هرکس دیگه ای بود شک میکرد و ناراضی بود