2777
2789

دوستان این چیزی ک می‌خوام بگم لطف ب راحتی ازش نگذارید بخونید ..زندگی خیلی آدم ها نجات پیدا می‌کنه ..این تایپک برای نفعی ندارم ولی دوست دارم ..بعضی از جوان ها ک گول شرکت های هرمی خوردن ..ب هوای زندگی آنچنانی ماشین مدل بالا زندگی لاکچری ...این ها همش چرا همش دروغ بقران دروغ ..ترو خدا گول این اشغال ها بی وجدان نخورید ...برادر من دوسال از زندگیش برا همین شرکت ها گذاشت هر چی پول داشت داد براین شرکت آخرش هیچ ب هیچ بزور با هزار بدبختی اوردیمش ...کلا از لحاظ رو روانی هم حالش خوب نبود شست شو مغزی داده بودنش ..الان دو ساله داره کار می‌کنه بدهی های داره میده تمام زندگیش دارایش همه رفت زندگیش الان میتوتست ی جور دیگ باشه 💔😔....ن تنها دادا ش من خیلی همکاری داداشم ک جوان بود همونجا ی جا بودن ..همشون کول خورده بودن ...داداشم چند تا از دوستاشو ..از اونجا کشوند بیرون بعضی ها نمی دونم الان چی شدن ولی زندگیشون نابود ترو خدا مواظب بچه هاتون باشید نگذارید هرحا هر کاری انجام بدن ...در آخر التماس دعا از همه شما عزیزان دارم 

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️

هرمی چیه

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرمی چیه

شرکت های تبلیغاتی ک اولش پول میگیرین ..بعدا هم میگن عضو جدید بیار ..وعده های پوچ الکی میدن آخرم زندگی خیلی از جون ها نابود میشه ..جیب اون بالا سریا پر

ارع  گلم

خوواهر جاریمم چندساله کارمیکنه همش میگن ماشین خریده داره خونه میسازه و.......ولی خب من هرکیو میبینم منع میکنم فکر کنم شرکت بیز هم همینجوره

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
یعنی چی پنبه ریز

شرکت های تبلیغاتی ک اولش پول میگیرین ..بعدا هم میگن عضو جدید بیار ..وعده های پوچ الکی میدن آخرم زندگی خیلی از جون ها نابود میشه ..جیب اون بالا سریا پر

شرکت های تبلیغاتی ک اولش پول میگیرین ..بعدا هم میگن عضو جدید بیار ..وعده های پوچ الکی میدن آخرم زندگ ...

من تمام فامیلمون تو شرکت نفیسن 

دهن منو سرویس کردن 

بخدا منم ن رفتم ن چیزی ازشون خریدم  

جرات نداریم ازشون بدبگیم میخورنمون

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص

دقیقا همینطوره

همسایه ما ماشینشم فروخت رفت آشغالاشونو خرید ،،،ب ماهم میگفت بیاین تو این کار

حالا همه اشغالا رو دستش مونده

کلا هدف این شرکتها فروش اجناسشون هست ب همین اسکل ها...ببخشید حالا ک میگم اسکل

چون واقعا ادم باید احمق باشه ک ماشینشم بفروشه بره بده چند میلیون چای و مواد شوینده و آت اشغالی بخره ک ن مارک بدرد بخوری هست، ن ....

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

توضیح بیشتر میدی 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
من تمام فامیلمون تو شرکت نفیسن  دهن منو سرویس کردن  بخدا منم ن رفتم ن چیزی ازشون خرید ...

ب هیچ وجه سمت این شغل نرو داداش منم اولش دعوا میکرد ..ولی بعدا سرعقل اومد گفت اونجا بهشون آموزش دادن اگر راجبع شغل شما بد گفتن گارد بگیرید ..