2821
2789
عنوان

واسع کیا سود سهام واریز شده؟!

396 بازدید | 28 پست

یعنی اگ میخاستن واریز کنن امروز واریز میکردم دیگ واریز نمیکنن؟ 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی میگه تااخر امشب مال همه رو میریزن یکی میگه تا فردا یکی میگه تا شب یلدا 

معلوم نیس حرف کی راسته کی غلظ

منکه بانک ملیم واریز نکردن

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
برای خانواده ام ریختن ولی من نمیدونم برای منم ریختن یا نه برای اونا738تومن ریختن

کدوم بانکی؟

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
یکی میگه تااخر امشب مال همه رو میریزن یکی میگه تا فردا یکی میگه تا شب یلدا  معلوم نیس حرف ...

منم همیشه اول از همه افراد خانواده واریز میکردن ولی امسال واسه همع رو واریز کردن جز من

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792