mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 عنوان اسپری بی حسی 240 بازدید | 8 پست میخواستم اسپری بی حسی برا اپلاسیون بخرم و برا اپلی دی خیلی درد داره ببینین چی خریدم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 1402/09/23 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 هر کاری میکنم عکسش نمیاد میزنه فایل مجاز نیست بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 از این بی حسیای دندون هست😐 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 یعنی نمیشه استفاده کنم کاش گفته بودم پماد یا اصلا ب داروخونه گفته بودم برا چی میخوام بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
liliiiiiiiii77 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 159 یعنی نمیشه استفاده کنم کاش گفته بودم پماد یا اصلا ب داروخونه گفته بودم برا چی میخوام من استفاده کردم فایده نداشت اصلا
هواابریه عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 732 وای اپیلاسیون خیلی درد دارهاگ انجام دادی درد نداشت به منم خبر بده
زیباجذاب عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 3948 خب اسپری برن بعد زود برو لیزر کن دردش هم کمه و تا دوماه مو در نمیاد راحت
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 خب اسپری برن بعد زود برو لیزر کن دردش هم کمه و تا دوماه مو در نمیاد راحت آخه لیزر ک درد نداره چرا اسپری بزنم بعد هم مشکل هورمونی دارم لیزر جواب نیست کلا فعلا تو فکر لیزر نیستم میخواستم با ا پلی دی بزنم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5640 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉