2777
2789
عنوان

فلوکستین

354 بازدید | 19 پست

دوستانی که فلوکستین وبعداز یکسال خوردن گذاشتید کنار چه حالتهایی و تجربه کردید؟ توروخدا برام بنویسید، قطع این دارو معضلی شده برام میترسم بذارمش کنار حالم خیلی بد بشه در صورتی که یکساله خوب شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی پیدا میکنی میخوری؟من کنار گذاشتم از یه معضلات بسیار بزرگی نجات پیدا کردم. خیلی بد بود . البته یه سری خوبی داره ولی اصلا برا من یه علامتهاش خوب نبود الان خیلی راضیم کنار گذاشتم

برای چی میخوردی شما

برا افسردگی. خیلی خوب بود . خیلی پرالتهاب بودم اونم خوب کرد ولی قرص کثافتیه الکی الکی آدمو خوی نمیکنه. روزی شونصد میلیون بار خمیازه میکشیدم. ناجور ترین عوارض قرص رو بدن من همین بود. همیشه خواب‌آلود بودم شدیییییییید. همیشه خمیازه اصلا حال نداشتم . ترک کردم تا یه چند روزم خمیازه میکشیدم چون اثرش بود ولی بعد راحت شدم. اصلا برام تعجبه کسی میگه نمی تونم ترکش کنم. 

برا افسردگی. خیلی خوب بود . خیلی پرالتهاب بودم اونم خوب کرد ولی قرص کثافتیه الکی الکی آدمو خوی نمیکن ...

افسردگیتون درچه حد بود و چندمدت خوردین خوب شدین؟ 

من الان دوماهه افسردم چندروزه فلوکسامین میخورم

افسردگیتون درچه حد بود و چندمدت خوردین خوب شدین؟  من الان دوماهه افسردم چندروزه فلوکسامین میخو ...

فلوکسامین؟من فلوکستین ۲۰خوردم‌ بیشتر مشکلم پرخوری عصبی و چاقی بود همیشه ناراحت بودم و تو ناراحتی دلم‌میخواست بخورم. تا خوردم خوب بود داشتم لاغر هم میشدم ولی فکم برید از درد یه سره خمیازه و خواب آلودگی.راحت کنار گذاشتم خیلی الان راضیم. حاظرم چاقتر بشم ولی دیگه اونقدر خمیازه نکشم

چه علائمی پیدا میکنی میخوری؟من کنار گذاشتم از یه معضلات بسیار بزرگی نجات پیدا کردم. خیلی بد بود . ال ...

عزیزم میتونی بدی چجوری کنار گذاشتیش؟ حال بدی پیدا نکردی موقع کنار گذاشتنش؟ 

برا افسردگی. خیلی خوب بود . خیلی پرالتهاب بودم اونم خوب کرد ولی قرص کثافتیه الکی الکی آدمو خوی نمیکن ...

ازاین جهت میگم نمیتونم ترک کنم یه روز نخوردم پشت سرروگردنم حالت مورمور یه جوری شده بود فوری باز خوردمش، خیلی میترسم عوارض قطع عجیب غریب بیاد سراغم چون موقع خوردنشم تاماه اول خیلی خیلی اذیت شدم

عزیزم میتونی بدی چجوری کنار گذاشتیش؟ حال بدی پیدا نکردی موقع کنار گذاشتنش؟ 

اصلا . کدوم حال بد ؟برام عجیبه هر کی میگه چطور کنار گذاشتی. من چند سری خوردم و بعد براحتی یه روز پاشدم و دیگه نخوردم‌ و حالا حالاها دیگه ازش نمی‌خورم خیلی حالت بد میده‌ . گیجی و خواب‌آلودگی و خمیازه افتضاحه

فلوکسامین؟من فلوکستین ۲۰خوردم‌ بیشتر مشکلم پرخوری عصبی و چاقی بود همیشه ناراحت بودم و تو ناراحتی دلم ...

من هرطورشده باید کنارش بذارم میترسم مثلا یه روز نخورم علایم اضطرابی یا سرگیجه تهوع بیاد سراغم

ازاین جهت میگم نمیتونم ترک کنم یه روز نخوردم پشت سرروگردنم حالت مورمور یه جوری شده بود فوری باز خورد ...

من که ندیدم‌‌ ‌ . تا نخوردم یه هفته طول کشید تا اون گیجی و خواب‌آلودگی و خمیازه رو نداشته باشم دیگه