2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38415 بازدید | 507 پست
خدا انشاالله شادترتون کنه ولی چطور با چهار تا دسته گل  ؟!؟!  میتونین تایپ کنین اصلا چطور ...

ممنونم. همه هم سن و کوچیک نیستن. از پونزده ساله تا سه ساله. الانم همسرم دوتاشون رو برده با خودش زیارت. من و دوتا دیگه خونه ایم. اونام خوابن. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

۳۰۰ میلیون

۳۰۰ میلیون ببخشید ۳۰۰ میلیون از کی گرفتی وام گرفتی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چیزی نخریدم برای کار فارکس بود ک ضرر کردم

نمیدونم چی بگم😐 فارکس اونم مبتدی با ۳۰۰شروع کردی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

تنها راهش زندانه دیگه

خانم فامیل ماهم قایمکی از این کارا کرد انداختنش زندان بدهی هارووکه داد شوهرش بعد زنه اومد

مهریشم گرفتن

که یاد بگیره پشت سر شوهرش از این کارا نکنه

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

شکایت کیفری چی میشه؟

اگه تک تک برن شکایت کیفری ی کنن مثلا دسته جمعی نرن واسه هرکس که میری باید بری دادسرا پیش بازپرس فیش حقوقی یا سند ببری

حتما باید بری از خودت دفاع کنی که تفهیم اتهام بشی اگه نری جلب میشی البته روند پرونده خودش چندسال طول میکشه

اگه دست جمعی شکایت کنن اونم همینطور یه سند باید ببری حتما وکیل بگیر

تفهیم اتهام بشی چون کیفری مثلا نوع شکایت میزنن کلاهبرداری ،،،،، تا رسیدگی کنن

ولی حقوقی  اینطور نیست راحت تره

چیزی نخریدم میخاستم کار فارکس رو شروع کنم چندتا سرمایه گذار پیدا کردم ازشون پول گرفتم سفته دادم تو ی ...

همون بکش خودتو راحت

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

خودتو بکشی میفتی تو یه مصیبت ابدی

الان فوقش میفتی زندان

تو اوج هر گرفتاری یه راهی باز میشه 

نگاهت به خدا باشه از خودش کمک بخواه 

خدا بخاد حل میشه 

خیلی سخته شرایطت ولی خواهش میکنم به خودکشی فکر نکن توکل کن به خدا

جز خدا کی میتونه از اینهمه بلای دنیا نجاتمون بده

نه بزرگوار من حلال کردم شما هم حلال کنید من وقتی پست ایشونو دیدم انقدر فکرم مشغول شد که چطور کمک میش ...

من اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم شوهرم فهمیده گفت وسیله هاتو جمع کن از خونم برو بیرون😭😭😭😭

میترسم ابرومو ببره ب همه میگه اخه

تواگه بفکر ابرو بودی ک بدون تجربه سمت اینکار نمیرفتی.

آدم باید خیلی احمق باشه ک یه اشتباهو دوبار تکرار کنه.

والا شوهرت خیلی خوبه ک ۳۰تومن بهت داد تا گند اولتو جم کنی منم اگه جای اون بودم سه طلاقت میکردم کی زنی ک هی بهش ضرر میزنه رو میخواد؟ آدم انقد بی فکر آخه؟ 

مخم سوت کشید حقته هربلایی سرت بیادو بیارن.

بجای خودکشی پول مردمو پس بده،پول مفت اومد جیبت راهت ب بادش دادی نمیدونستی باید پسش بدی.

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..