2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38415 بازدید | 507 پست
تواگه بفکر ابرو بودی ک بدون تجربه سمت اینکار نمیرفتی. آدم باید خیلی احمق باشه ک یه اشتباهو دوبار تک ...

واقعا درست گفتن این کاربر آدم زنی روکه فقط بهش ظرر بزنه بره قمارکنه ببازه برای چیشه من یه استکانی ازدستم سرخوردشکست انواع دعواهاباهام میشه که مگه پوله زحمت نیست پوله دزدیه برای هریقرون زحمت پشتشه خانم بی عقل بره قمار ببازه

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
من اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم شوهرم فهمیده گفت وسیله هاتو جمع کن از خونم برو بیرون😭😭😭😭

بازخوبه  میگه بروبیرون بدونه لباس پرتت نمیکنه بیرون اگر من بودم پرتت میکردم زنه احمق برای چیم بود

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درست گفتن این کاربر آدم زنی روکه فقط بهش ظرر بزنه بره قمارکنه ببازه برای چیشه من یه استکانی از ...

والا الان یه آقا قمار میکرد همه ب زنش میگفتن طلاق بگیرو این مرد زندگی نیستو فلان..

حالا ب این خانم راهکار میدن

تواین اوضاع مملکت مرده بدبخت چقد باید کار کنه ک این بدهیو جم کنه؟ تازه ابن وسط خرج خونه و زندگی بده..کرایه و هزار کوفتو زهرمار...هرکی باشه میندازتش بیرون تو دادگاهم برن حق با مرده چون زنه قمار کرده و قمار هم از لحاظ شرعی هم قانونی حرام و جرمه.

تواین اوضاع همه انقد جون میکنن بازم دارن درجا میزنن اونوقت این خانم نشسته خونش پاشو انداخته روپاش میخواسته ره صدساله رو یه شبه بره😏

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
خب الان برای چی اومدی بهم زخم زبون بزنی واقعا؟!!!

نه زخم زبونه نه شماتت

شما اگه خودت دو جو عقل تو سرت بود یا یکی بود پیشت ک این حرفارو بهت بزنه الان این وضعت نبود

این حرفارو باید بشنوی تا دوبار نری سمت این چیزا.

بجای ناراحتی باید درس بگیری ازاین حرفا

یا بکسی نگفتی یا اگه گفتی دوروبرتم مثله خودتن ک نزدن تو دهنت تا بشینی سرجات

نه زخم زبونه نه شماتت شما اگه خودت دو جو عقل تو سرت بود یا یکی بود پیشت ک این حرفارو بهت بزنه الان ...

ببین متاسفم برات ک هیچی از زندگی من نمیدونی اومدی اینجوری حرف بزنی الان حرفاتو زدی خنک شدی؟ 

حالا برو بیرون از تاپیکم 

من راهنمایی خواستم نخاستم ک هرکی اومد هرچی از دهنش در اومد بگه بهم 

توخوبی زندگیتو جمع کن ببینم چیکار میکنی 

ببین متاسفم برات ک هیچی از زندگی من نمیدونی اومدی اینجوری حرف بزنی الان حرفاتو زدی خنک شدی؟  ح ...

چه راهنمایی کاربر حق میگه چرا قمار کردی حقته باید اینا بشنوی تا آدم بشی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

به تو چه اصلا مگه شماها اشتباه نمیکنید تو زندگیتون خطا نمیکنید ک اینجوری دهنتونو باز میکنید حرف میزنید 

به تو چه اصلا مگه شماها اشتباه نمیکنید تو زندگیتون خطا نمیکنید ک اینجوری دهنتونو باز میکنید حرف میزن ...

حقته این گرفتاری افتادی حالا بکش 

ببین متاسفم برات ک هیچی از زندگی من نمیدونی اومدی اینجوری حرف بزنی الان حرفاتو زدی خنک شدی؟  ح ...

بفرض سخت ترین زندگیو داری.. خب؟ شد توجیه؟

باید میرفتی قمار میکردی؟ اونم نه با پول خودت با پول مردم؟

راهکار؟ چه راهکاری میخوای واضحه ک باید پولشونو بدی حالا با وام یا قسطی ک کار کنی خودت..

ینی اینارم خودت نمیدونستی؟ البته طبیعیه..شوهرت کمکت کرده قبلا الان دیگ باید با پدرومادرت درمیون بزاری..

من بلدم زندگیمو جم کنم حتی اگه بلدم نباشم دراین حد نیستم.. من قبلا ک تو بورس بودم با پس انداز خودم رفتم توش سودم کردم ولی باز طمع نکردم ک از کسی پول بگیرم زیاد شه حتی از شوهرمم نگرفتم..اتفاقا منم خیلی بخودم ضرر مالی زدم بارها و بارها ولی ب اندازه وسع خودم بوده.

بهرحال خدا کمکت کنه.

تو خودت مثلا ادمی با این طرز صحبت کردنت ؟!

بخدا حیوونی بیش نیسی 

با حرفت واقعا دلمو شکوندی 

ایشالا ک نفهمی از کجا ی گره بیوفته تو زندگیت ک بفهمی چی میکشم 

خدا بی جواب نمیزاره

به تو چه اصلا مگه شماها اشتباه نمیکنید تو زندگیتون خطا نمیکنید ک اینجوری دهنتونو باز میکنید حرف میزن ...

ما اشتباه نمی‌کنیم ما بی عقل نیستیم قمار نمیکنیم 

مرد دیدیم قمار کنه زن ندیدیم 

با این طرز حرف زدنته هیچکس کمکی بهت نمیکنه ته زندان میوفتی

تو خودت مثلا ادمی با این طرز صحبت کردنت ؟! بخدا حیوونی بیش نیسی  با حرفت واقعا دلمو شکوندی&nb ...

دلت شکست اخی 

کاش با این حرفای ما دلت بشکنه دیگ قمار نکنی والا خوشحال میشیم بهت بربخوره

واقعا واس یه زن این طرز صحبت کردن متاسفم خیلی زیاد 

ما اشتباه نمی‌کنیم ما بی عقل نیستیم قمار نمیکنیم  مرد دیدیم قمار کنه زن ندیدیم  با این ط ...

هیچ ربطی به تو نداره ایشالا خدا بهت ی دل مهربون بده حداقل ک اونم نداری تو بدبخت تر از منی ک اینجوری میخای واسه بقیه 

گمشو از تاپیکم بیرون

همشون غریبه ان نه شکایت نکردن سفته دارن ازم

باز پرداخت چند ماهه؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅