2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38431 بازدید | 507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا خودتو سر یه همچین چیزی از بین نبر

مگه نمی گی خانواده ت سنتی و مخالف طلاقن؟ خب، برو پیششون بگو اگر شوهرم بفهمه طلاقم می ده یا هرچی لطفا کمک کنید این مساله رو حل کنم حتما یه طلایی چیزی دارن که بهت قرض بدن. بعدهم برو سرکار واقعی و درست حسابی تیکه تیکه پولشونو پس بده

اینو با توجه به شرایطی که شما توصیف کردی می گم وگرنه تو حالت عادی کار منطقی اینه که یه زوج دوتایی مشکلاتشونو حل کنن. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
نمیزارم بفهمه 

چطوری میخوای نذاری مطمین باش اون بیشتر از قرض و بدهی از پنهان کاریات عصبانی میشه باید یه جا سرت به سنگ میخورد که دیگه کار یواشکی انجام ندی همسر منم هرچی میکشه بخاطر این پنهان کاریاشه دلیلشم اینه که مثلا نمیخواد آب تو دل من تکون بخوره ولی پنهان کاری و دروغ خودش هی مسایل بدتری رو پیش روت می‌ذاره الان هیچ حا بهتون وام بدون سپرده نمیدن باید از اطرافیان جور کنید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

۳۰۰ میلیون

با ندانم کاری خودتو به درد سر انداختی 

ولی راه حلش خودکشی نیست

روزای سختی در انتظارته ولی حل میشه

سیصد میلیون الان پول یه ماشین سواریه

پدرت ماشین داره که بفروشه بتونه بدهیاتو صاف کنه؟

از بعضی جاهاهم میشه وام گرفت 

اگرم نهایتا هیچ جوری نتونستی پول جور کنی و اونا شکایت کردن یا سفته هارو واخواست زدن برو از دادگاه تقاضای وکیل معاضدتی کن

بازم اگه محکوم شدی راه حل بعدی دادخواست اعسار و قسطی شدن بازپرداخت بدهی هست

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

کسانی که پول برای سرمایه‌گذاری میدن مگه تو سود و زیان شریک نیستن؟ فقط تو سود شریک هستن؟

پول برای سرمایه گذاری که نگرفته پول نزول کرده هیچکس این زمونه پول برای شراکت در سود و زیان به کسی نمیده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم شما که تو این کارین معمولا ماهانه چنددرصد سود میکنید؟

میانگین کل سال  ۱۰ درصد روی کل سرمایه یه ماه چهل درصد یه ماه کمتر یه ماه بیشتر .بستگی داره .. ..من بیشتر بازار سهامم ..اگه آموزش ببندید علاقه داشته باشید ب تحلیل و مطالعه و آموزش ...طمع نداشته باشید.   خوب میشه پول درآورد ...

پول برای سرمایه گذاری که نگرفته پول نزول کرده هیچکس این زمونه پول برای شراکت در سود و زیان به کسی نم ...

اینهمه سبدگردان قانونی همین کارو میکنن. اصل پول با سود بانکیشو تضمین میکنن و در سودش شریک میشن. ضرر هم نمیکنن بورس واسه کسی که بلد باشه در حدی خطرناک نیست که اصل پول نابود شه. ولی فارکس... بورس بازای حرفه ای از فارکس میترسن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اصلا نمیتونم طلاقم میده

عزیزم بالاخره که میفهمه نمیشه شما یه همچین پولی از دست دادی و شوهرت هم هیچ بویی از این ماجرا نبره ولی اگه الان از زبون خودت بشنوه خیلی بهتره 

اینطوری فکراتونو میزارین روی هم و یه نتیجهٔ عقلانی و درست میگیرین 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

مامانت بابات شوهرت طلا ماشین هیچی ندارن؟ ۳۰۰ تومن جور شدنیه. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اصلا نمیتونم طلاقم میده

عزیزم میشه ی توضیح کلی بدی؟؟ازشون چقدر گرقتی؟پول اصل نه سود.بگو ضرر کردم فقط پول اصل رو پس میدم.

چطورسودگرفتن .مگ نمیدونن ارز دیجیتال هم ضرر داره هم سود؟الان واقعا ۳۰۰ یا ۷۰؟یکم گنگ حرف زدی.منظورت اسنه ۳۰۰ملیون سفته داری؟مگ باهاشون طی کردی ماهانه نصف مبلغشون سودبدی بهشون؟طلبکارا چند نفرن و نفری چند دادن؟شمارشونو داری؟