2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38423 بازدید | 507 پست

نمی دونم چطوریه دو نفر تو آشناهامون داریم یه خانم یه آقا که هی قمار می کنن و می بازن، بازم میرن سمتش. انگار اعتیاد پیدا می کنن بهش.

حس می کنم اگه سیصد تومنم جور بشه باز شما دست برنداری ازین کار.

خدا کمکت کنه.🙏

سیصد تومن پولی نیست که نشه جور کرد. ولی دست بردار و توبه کن. حتی اگه می بردی اون پول خوردن نداشت چون مال یه نفر مثل خودت بود و خون دل می خورد طرف.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به تک تک طلبکارات زنگ بزن یا حضوری صحبت کن بگو ضرر کردی بگو مهلت میخام و همین حرفایی ک ب ما زدی بهشون بگو و بهشون اطمینان بده ک پولشونو پس میدی . هر بانکی میتونی برو اقدام کن برا وام . از خیری کسی خیریه یا صندوقی جایی کمک بگیر . برو سر کار میتونی ب شوهرت بگی ۵۰ تمن بدهی داری ک بتونی بری سر کار

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
پای اوناهم گیر بود ؟

آره سند خونشونو داده بود برای ضمانت نزول

یهو اومدن خونه عموم ریختن داخل که دخترتون سند گذاشته برای ضمانت نزول الان خونه مال ماست

حتی حقوق عموم هم به خاطر ضمانت وام برای دخترش رفته

یعنی کل حقوقش میره جای قسط

اسی قرعه زنونه بنویس و خودت نفر اول قرعه رو بردار دوسه تا قرعه ۵۰ تومنی بنویس با افرادمختلف بعد پول قرعه رو تقسیم کن بین طلبکارا تا شکایت نکنن حتما حتما برو سرکار که بتونی پول قرعه هارو بدی 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
آره سند خونشونو داده بود برای ضمانت نزول یهو اومدن خونه عموم ریختن داخل که دخترتون سند گذاشته برای ...

بنده های خدا 

ضرر به این سنگینی خیلی سخته 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

این پول اصلیه ۱ ماهه دیگه زمان دارم ولی نمیدونم چ غلطی بکنم

اگر ندی نزول میره روش؟چند درصد گرفتی؟

ببین باید یه فکر اساسی بکنی

نگران نباش

پولی نیست نشه جور کرد

باید ازشون مهلت بگیری

این پول اصلیه ۱ ماهه دیگه زمان دارم ولی نمیدونم چ غلطی بکنم

وام بر دار 

طلا بفروش 

وسایل بفروش

برو حتما با مشاور حقوقی حرف بزن

شاید دوباره بالا رفت 

خود کشی چیه فوقش کلیه تو بفروش چرا خودتو بکشی 

یا خدا. چه ریسکی بزرگی.بهتره بگم چه حماقتی. من با پولای خودمم جرات اینکه وارد این بازار رو بشم ندارم ...

منم ادم ترسوییم 

البته بنظرم هر ترسی بد نیس 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن