اسی اگه بهت بگم من سال ۹۹ طلاهامو گزاشتم تو بورس و نقره خریدم جاش نصف بیشتر پولم رفت هنوز شوه ...
دوست منم طلاهاشو فروخت ب خیال خودش کار شروع کنه کل پولشو از دست داد شوهرش نفهمید هی خورد خورد پول جمع کرد دوباره طلاهاشو خرید دوسال طول کشید تو دوسال شبو روز نداشت از. استرس مرض معده گرفت شوهرشم روانی و شکاک بود ما همه دوستام کمکش کردیم پول میدادیم طلاهاشو خرید دو تیکه از طلاهاشم شبیهش نقره خرید آب طلا زد ب شوهرش نشون داد وگرنه معلوم نیس چه بلایی سرش میاورد مردک روانی
لطفاً تو زندگیتون ترس و احتیاط رو جا بدین خیلی جاها از حماقت و به خطر افتادن نجاتتون میده
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
منم مثل تو خریت کردم همه پولم به باد رفت البته من پول خودم بود و پول مردم نبود ولی همین الانم آس و پاسم و کار هم ندارم خیلی سخته پولی که با زحمت سختی به دست آوردم مثل باد رفت
من که طرف کلااهبردار بودو فرار کرده ولی تو پولت هنوز دست خودته شاید دوباره بره بالا و پولتو بدست بیاری
خیلی سخته حالتو عمیقا درک میکنم ولی مطمن باش اینو با اطمینان کامل دارم میگم هیچ کس به تو کمک نخواهد کرد که هیچ هر کی از راه برسه یه لگد هم میزنه که بیفتی بدتر فقط خودت بایدبه خودت کمک کنی خیریه وام گرفتن چه میدونم یه کمک کوچولواگه بکنن خانواده بهر حال خودکشی تو رو خدا نه تحمل کن خدا بزرگتر از مشکل ماست