2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38429 بازدید | 507 پست
اونام اسکل بودنا

اسکل نبودن، قرض دادن ثواب داره

ولی اون شخص بدهکار باید وجدان داشته باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون غریبه ان نه شکایت نکردن سفته دارن ازم

یه جوری حلش کن شکایت نکنن، البته اگه حقوقی شکایت کنن روند پرونده چندسال طول میکشه ، چون چیزی هم بنام نیست اعسار میزنی  برات قسط بندی میکنن نگران نباش، فقط حواست باشه ازت نرن دسته جمعی شکایت کیفری کنن

جواب میده ینی؟!

ایمان داشته بله سوره فیل از سوره های مجربه 

با توجه به معنا و ایمان قبلی و مداومت 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

برای شما عجیبه ولی کسی که تو این کار خیره انگار مغز ش از کار افتاده البته دور از جون اسی

والامن اصلاازاین ریسکاانجام نمیدم زمان بورس یکی ازدوستان همسرمم افتاده بودتوکارش زن وشوهرخودشونوجرمیدادن یه لب تاب بودصبح تاشب آخرش که پولاشون رفت نشستن سرجاشون من پول سخت به دست اومده روبیشتردوسدارم تااین پولاعین قماره

به جای اون مهریه شو بخشید و جدا شدن

چه قدر بد

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...