2777
2789
عنوان

ی عالمه بدهی بالا اوردم الان حس میکنم باید بمیرم یا فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 38494 بازدید | 507 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازت ایشالا مشکلم حل شه کلی نذر کردم

مطمعن باش درست میشه

بچگی کردی  خدا هواتو داره

فقط از خودش بخواه

ببین من هروقت مشکل بزرگی دارم که فکرش ولم نمیکنه و همش درگیرشم میگم خدایا من این فلان مشکلمو نمیتونم حل کنم پس  به تو میسپارم که مطمعنم خودت از راهی که به فکر من نمیرسه درستش میکنی دیگه مشکلم واسه تو من اصلا بهش فکر نمیکنم چون از تو مطمعنم

و دیگه واقعا هم یادم میاد میگم عه منکه اینو به خدا سپردم پس دیگه بهش فکر نمیکنم و واقعا هم حل میشه خداروشکر

وای نه بخاطر سیصد میلیون😂😂😂

عزیز ۳۰۰تومن برا پولدرا وای نه داره  برا ادمای عادی پول ی ماشین میشه 

اسی هم پنهانکاری کرده هم کار اشتباه رو دوبار تکرار کرده اینجاست ک آدم میگه مگه چندبار باید حماقت کنی تا درست بشی وگرن شاید از اول با شوهرش مشورت میکرد اصلا نمیزاشت بره سمت نزول و فارکس و .... اسی حتما خواسته خودش بار ب دوش بکشه ک کارش اشتباه محض بوده

چجوری بفروشی اخه اجازه خانواده میخاد

منم یکبار بدون اطلاع کسی اینکارو کردم اما فقط با ۵۰ دلار. بعدم ک کال مارجین شدم کامل گذاشتمش کنار متوجه شدم مال اینکار نیستم

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
نمیدونم چرا بخدا  

یعنی چی؟؟؟ 

یه ذره عقل نداری دختر؟؟ 

اونیکه بهت فارکس رو نشون داد نگفت هرگز تو بورس و فارکس و این کوفتا با پول قرض و پولی که تا یکی دو سال آینده نیازش داری وارد نشو؟ 

نگفت اول با مبالغ خیلی کم شروع می کنن؟ 

انشاءالله که این مشکلت حل بشه ولی با این بی عقلیت کل زندگیت در خطره

یاد بگیر از عقلی که خدا بهت داده درست استفاده کنی

هیچ ادم عاقلی اینجوری ریسکهای احمقانه نمی کنه

انگار رسما قمار کردی!! 

اونم روی پول دیگران!! 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

با پولی که قرض کردی میتونستی ی کسب و کار راه بندازی به جای اینکه بری تو کار قمار و اینا 

واقعا شرایط سختی داری ولی خودکشی راهش نیست 

بابد پولشونو حتما پس بدی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

۳۰۰ میلیون زیاد نیست

خودکشی میشه خریت چندمت

نکن

واقعا ۳۰۰ میلیون در حد پول یه ماشین ایرانی و آشغاله

صد درصد میتونی جور کنی خانواده اتم برا خودت هیولا نکن

صد درصد شمرم باشن یه کاری برات میکنند.

همسر منم کلی ضرر کرد ده ساله داره کار می‌کنه تعجبم از اونایی که بهش پول دادن😐

من اندازه نصف سن استارتر تو بازار فارکس بودم هنوز جرات ندارم با هزارتومان کسی کار کنم 

این دیگه درس اول بازار هست 

پولی باید باشه که ترس از دست دادنش رو نداشته باشی