2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم جفتم بره بالا

4305 بازدید | 71 پست

تو سونو ان تی خوب بود 

تو انومالی اومده پایین 

کار سنگین هم نکردم فعالیت زیاد نداشتم نمیدونم چرا اومده پایین

طول سرویکسم خوبه ۳۷ 

ولی فاصله جفت تا دهانه داخلی  رحم زده ۲۰ میلی متر 

لولایینگ جفتم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

دکترم گفت استراحت کن مطلق لازم نیست 

بچه بره بالا اونم می‌ره بالا 

ولی اینجا شنیدم میگن پا رو تکیه بده به دیوار یا بالشت بذارین زیر پا 

تو هفته من میشه ؟ خطرناک نیست ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

عزیزم منم لولاینگ بودم تو ان تی ،فقط استراحت کردم دفعه بعد که رفتم سونو خوب شده بود خداروشکر ،تا میتونی اصلا از جات پانشو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم لولاینگ بودم تو ان تی ،فقط استراحت کردم دفعه بعد که رفتم سونو خوب شده بود خداروشکر ،تا میت ...

یغنی استراحت مطلق بودی؟

عزیزم انومالی خوب بود؟منم چند هفته دیگه دارم و کلی نگرانم

اره عزیزم خداروشکر خوبه مشکلی نداره جوجه 

فقط خودم جفتم پایینه

عزیزم انومالی خوب بود؟منم چند هفته دیگه دارم و کلی نگرانم

منم خیلی استرس داشتم درکت میکنم 

یغنی استراحت مطلق بودی؟

آره دکتر منم مث دکتر تو گفت استراحت کن ولی مطلق نه،من چون نمیخاستم سرکلاژ بشم مطلق استراحت کردم هفته م که رفت بالا اوکی شد،دکترت برا این گفت مطلق نه چون دراز کشیدن مدام خون رسانی به رحم رو ضعیف میکنه،من آمپول آنکسپارین میزدم و آسپرین میخوردم برا همین نگران اون خونرسانیع نبودم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
یادمه گفتی تیغه بینی رو ندیده بود.مشکلت حل شد؟ واسه منم همین طوری بود.همش نگرانم

ایندفعه جای دیگه رفتم اره به دکتر سونوگرافی گفتم 

گفت اون همکارم اصلا ان بی نگاه نمیکنه الکی میزنه دیده نشد 

خدا خیرش نده ایشالله کلی استرس کشیدم 

آره دکتر منم مث دکتر تو گفت استراحت کن ولی مطلق نه،من چون نمیخاستم سرکلاژ بشم مطلق استراحت کردم هفته ...

من طول سرویکسم تو‌۱۲ هفته کم بود 

ولی تو انومالی خوب شده زیاد شده 

خدا کنه جفتتم بره بالا 

نمیشه با خیال راحت گذروند هر سری یه چیزی برای استرس هست 😅😅😅

خداروشکر پس منم این دفعه جای دیگه برم 

یجای خوب برو 

من همیشه همونجا میرفتم ولی خب شانسم ان تی نوبت نداد بهم 

ایشالله که سالم سلامته نگران نباش 😍

بارداری همش یا یک جایی از بدنت درد می‌کنه یا استرس داری    

دقیقا