2777
2789

نه یارانم واریز شده نه سهام😔💔اعصاب ندارم بخاطر یه پول اندک باید انقد پیگیر باشیم و تهش هم هیچی

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه برای شمام واریز نشده مادر بنده خدای منم نریختن.پدرمم فوت شده.

نمیدوتم واقعا اعصاب م خورد شده ‌.لازم دارم ب خدا .آهی عزیزم 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

مادرم امروز رفت بانک گفت به بانک مربوط نمیدونم کحا رفت بهش گفتن مگه معامله بزرگی انجام دادی.گفت نه تا دوشنبه صبر کن ی شماره بهش دادن برای تهرانه باید زنگ بزنه علتشو بپرسه

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
نمیدوتم واقعا اعصاب م خورد شده ‌.لازم دارم ب خدا .آهی عزیزم 

مامانم من نه حقوق بگیره نه هیچی با یارانه وسط ماه میچرخونه.حتمن برو بانک ببین چی میگن

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

ماه پیش کالابرگ نخریدین؟ اگه خریدین بخاطر اون ندادن

مادر منم چند وقت پیش یارانش نیومد رفت بانک مشکل از بانک بود درست شد. شما یه سر بانک برید

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
مادرم امروز رفت بانک گفت به بانک مربوط نمیدونم کحا رفت بهش گفتن مگه معامله بزرگی انجام دادی.گفت نه ت ...

😐پشماممم.منه بدبخت چکار باید بکنم 

ما ساعت 2 دیشب ریختن ما ن فکردم سهام شوهرمه نگو الان با تایپیکت فهمیدم یارانه سه تامونه

چه بانکی ؟