2777
2789
عنوان

راسته بعداز عمل بینی همچین چیزی میشه؟؟؟🥲🙄کسایی که عمل کردن!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 73 پست
فرم لبت بد شده؟؟؟ فاصله لب و بینیت تغییر نکرده؟ انحراف داشتی یانه؟؟ و اینکه کجا عمل کردی چه دکتری

فرم لبم قبلا قشنگتر بود قبلا  عمل کردم گونه هام برجسته تر شده 

صورتمم باز تر شده اما لبم فکر میکنم قبلا قشنگتر بودش

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به مدل بینی الان و بعد تون داره. مثلا خط چشم کوتاه میکشید و گاهی خط چشم بلند..... پس تغییرات ...

بینیم استخونی، قوز داره و نوک بینیم یکم افتادگی داره و انحراف داره بینیم

دکتر همت  از ۴۰یا ۴۵  شروع میشه  که اگه مشکل انحراف و... داشته باشه بیشتر میشه

عزیزم من کارای همت رو دیدم قبلنا خیلی خوب بودش الان خیلی طبیعی عمل میکنه

همت بندرعباسم عمل میکنه

دو تا دخترخاله هام و یکی از دختردایام عمل کردن خوب شدن اما بینی خالم اصلا خوب نشده 

فقط هم بینی های ساده و استخونی رو هم عمل میکنه

کارای جدیدشو برو از نزدیک ببین

قدیم خوب بود جدید میگن زیاد داغون میکنه

بازم خودت برو از نزدیک ببین

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
بعضیا میگن عیبای صورتشون بعد عمل نمایان میشه🙄😑

میخواستم همینو تایپ کنم

چند نفریو دیدم مثلا یکی افتادگی چشم و پلک داشت بعد عمل خیلی تو دید اومد یا یکی دهنش کمی کج بود بیشتر دیده شد 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید