2777
2789
عنوان

درد سینه هنگام سقط

256 بازدید | 13 پست

من هنوز جنینم رو دفع نکردم. فقط دارم دمنوش میخورم. از دیشب سینه هام دردناک و سفت شده و نوک سینه ام میسوزه. و امروز دیگه لک قهوه ای ندیدم و فقط ترشحات سفید شیری دارم؟؟ این دوتا طبیعیه؟ 

من سقط کردم دردسینه و ترشح نداشتم فقط اون لحظه هایی ک میخواست بیاد دردشدید شکمی و رحم اینا

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چه گیری افتادم بخدا، این چی بود افتاد تو جون من    

منکه نابودشدم، خداکمکت کنه گلم🤍من توبیمارستان بستری شده بودمم

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
من سقط داشتم اما ترشح اینا نه چ دمنوشی برا سقط میخوری؟قرصم خورذی یا میخای با دمنوش سقط کنی

نه فقط دمنوش می خورم فعلا. دکتر گفت اگه نیفتاد بیا قرص بهت بدم. چندتا چیزو عطاری مخلوط کرد و بهم داد؛ عروس پشت پرده، رازیانه، گلپر، تخم شوید، آویشن، و زعفران

منکه نابودشدم، خداکمکت کنه گلم🤍من توبیمارستان بستری شده بودمم

خسته شدم. اون موقع که باید میموند ولم کرد و رفت. حالا که باید بره، نمیره. کاش کار من به بیمارستان نکشه