2777
2789

همسرم هفته پیش عمل لازک کرده

تقریبا سه روز بعد عمل چشماش دیگه باز نشد

به زور باز میکنه 

خیلی سخته با همون وضع مجبوره سرکار بره

انگار یه وزنه چند کیلویی روی پلکاشه 

کسی اینطور بوده؟ دیروز تازه لنز پانسمان برداشته ولی بهتر نشده

کی خوب میشه پس از استرس‌ مردم من😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه چشماش خیلی ضعیف بوده و عمل کرده طبیعیه منی که شماره چشمام ۲ و ۲ و نیم بوده تا سه روز خیلی اذیت بودم بعد از اینکه لنز پانسمان رو در اوردم خوب شدم ولی دختر خواهرم که شماره چشماش ۴ و ۵ بود میدونم خیلی اذیت شد و حداقل تا ۳ هفته از داخل اتاق تاریک نمیومد بیرون

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
دکترش گفته طبیعیه خیلی میترسم چه کنم به نظرت

اگه دکترش گفته خب حرف دکتر ارجحه

اما من و خواهرم و مادرم هر سه عمل لیزیک انجام دادیم این تجربه رو نداشتیم.

بیشترین حد ناراحتی مال روز اول و دومه

از روز سوم رو به بهبودی می ذاره

تو یه هفته اول تمرکز رو گوشی سخته و چشم به نور حساسه

اما بعد یه هفته کمابیش چشم به حالت عادی بر می گرده و فقط باید مراقب بود

به هر حال اگه دکتر گفته اوکیه نگران نباشید

اگر خیلی نگرانید یه چشم پزشک دیگههم مراجعه کنید نظر دوم بگیرید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اونایی ک خشکی چشم دارن میتونن این عمل رو انجام بدن؟؟

نه بنظرم اصلا ریکسش رو‌نپذیرین این عمل خودش خشکی شدید چشم میاره کسی که خودش از قبل خشکی چشم داشته باشه دیگه بدتره این تجربه خودمه که از قبل خشکی چشم داشتم بعد از عمل خیلی بدتر شدم با وجود استفاده مداوم از اشک مصنوعی و بماند که از دیدم راضی نیستم مثل بقیه اطرافیانم که این عمل رو انجام دادن و از دیدشون خیلی راضین و چیزایی که اونا میتونم ببینن و بخونن من نمی تونم برگردم عقب عمل نمی کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
علت خشکی چشمت قبل عمل چی بوده؟

من تایپیست رادیولوژی هستم نزدیک ۵ یا ۶ ساعت بیشتر مداوم بدون اینکه بتونم پشت سرمو نگاه کنم نگاه مانیتور کامپیوتر میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40