2777
2789
عنوان

شنود مکالمات همسرم

2439 بازدید | 25 پست

سلام ببخشید خانما میخام ب مکالمات همسرم گوش بدم اثر انگشت روگوشیش هست و همش اشغاله و اخلاقش خ تغیر کرده نمیدونم چ کار کنم اگرم بهش بگم میگه هیچ دلیلی نداره ب تو جواب پس بدم نمیدونم چ کار کنم دارم دیوونه میشم همش تو مغزمه داره میخوره وجودمو اصلا هم گوشیشو از خودش جدا نمیکنه نمیدونم چ کارکنم ک بتونم ثابت کنم باید ب خودم ثابت کنم وگرنه نمیتونم ادامه بدم  با شک،چیزی هست ک بشه این کارو کرد هزینش چقدر چیزی نمیتونم رو گوشیش نصب کنم فقط باید هک بشه

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
1
50%

ادما یوقتا ی چیزایی رو نفهمن واسه خودشون بهتره عصابشون اروم تره

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار نیم ساعت از اومدنت بگذره بعد تاپیک جنجالی بزن

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اگر کلا نفهمی ی چیزیه اما اگر شک داشته باشی شک نابودت میکنه 

خدایی نکرده بفهمی با کسی در ارتباط بیشتر نابود میشی چرا ارامشتو میخای بهم بزنی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ببین یکم بشین فکر کن حالام فهمیدی هرز میپره واقعا توان شو داری همین الان بزاری بری،  فکر کن 

چیزای وحشتناک هم فهمیدی 

شرایط شو داری تحملشو چی 

بعضی وقتا ندونستن خیلی بهتره نمیخام بذر شک بندازم تو دلت ولی اگه چیزی برای پنهان کردن نداره اینهمه اثر انگشت و اشغال بودن واسه چیه،  سرش یه جا گرمه انگار

بزار نیم ساعت از اومدنت بگذره بعد تاپیک جنجالی بزن

۲۵ دقیقه شده تا الان😐🤣🤣🤣

من اگه تو هرشرایطی شوهرم همچین کاری بکنه طلاق میگیرم

عزیزم من یه پسر اوتیسم دارم شبو روزم با عزاب میگزره اگر این کارو در حق من ک جوونیمو پای بچش گزاشتم و عصابمو هرگز نمیبخشمش من از خودمو گزشتم اولین بار این حرفارو ب کسی میزنم 

ببین یکم بشین فکر کن حالام فهمیدی هرز میپره واقعا توان شو داری همین الان بزاری بری،  فکر کن&nbs ...

بخدا از ۵صبح داره مغزم منفجر میشه هی ۴کرو خیال هی میخام بگم دروغه اما همه چیش تغیر کرده حتی تورابطه اصلا احساس میکنم حسی نداره و زورکی این از همه دردش برام بیشتره اینکه دوستم نداشته باشه هرگز تو خیابونم بمونم اینجا نمیمونم