2777
2789
عنوان

سلام مامانای عزیز لطفا میشه بیاید

82 بازدید | 11 پست

سلام و وقت بخیر. مادرای عزیز سوال داشتم از خدمتتون. پسر من ۱۴ ماهش هست. یه هفته میشه که رو پا افتاده یعنی وقتی خودم سر پا نگهش میدارم خیلی راحت کل خونه رو میگرده ولی بازم ترجیحش هنوز چهار دست و پاست و هنوز خودش نمیتونه مستقل از زمین بلند شه فقط از وسایل و مبل میگیره بلند میشه. میشه بگید تجربه داشتین بچه راه بیوفته بعدا خودش از زمین بلند شه مستقل ؟ و اینکه چه زمانی دیگه چهاردست و پا نمیره ؟ مث بقیه بچه ها ذوق نداره برا راه رفتن

اولشه تازه راه افتاده

یکی دوماه بعد خودش راه میره کامل

الان هنوز عادت نداره 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم از لطفتون 

خواهش عزیزم

انشالله سالم و شاد باشین در کنار هم

استرس الکی ب خودت و بچه وارد نکن

همینکه راه افتاده یعنی مشکلی نیس

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خواهش عزیزم انشالله سالم و شاد باشین در کنار هم استرس الکی ب خودت و بچه وارد نکن همینکه راه افتاد ...

ای عزیزم اگه بدونی چه روزایی رو گذروندم و به خودم و بچه تلخ کردم..... سر هر چیزی زود نگران میشم راستش اینجا هم خیلی بهم استرس میده سعی میکنم خیلی کمتر تو نی نی سایت باشم هر روز یه چیزایی میخونم‌استرس میگیرم

ای عزیزم اگه بدونی چه روزایی رو گذروندم و به خودم و بچه تلخ کردم..... سر هر چیزی زود نگران میشم راست ...

نه عزیزم اصلا ب خودت استرس نده

زندگیها

ادمها

روح و روان

و کلا شرایط زندگی همه باهم فرق داره و ی نسخه برا همه یه جور جواب نمیده

اینجا میای خوبهارو بخون و برا خودت نگه دار

بد هارو ک استرس بهت وارد میکنه رو بذار کنار

چون بعضیاهم تجربه ای ندارن و میان نظر میدن

ی سری خودشون بچه ان ولی نظر میدن

چقد شما مهربونی ممنونم که برام وقت میزاری و این حرفای قشنگ رو میگی بهم 

فدات عزیزم

لطف داری شما

از زندگی و سلامتی و بودن در کنار خونوادتون لذت ببرید

و کودکی هر فرزندتون رو ی بار میبینید

پس شاد باشید و شکرگذار

و امیدوار

فدات عزیزم لطف داری شما از زندگی و سلامتی و بودن در کنار خونوادتون لذت ببرید و کودکی هر فرزندتون ...

واقعا خوش به حال دوستان و اطرافیان شما💓💓ممنونم خدا به خودتون و خانوادتون سلامتی.  ترقی بده

واقعا خوش به حال دوستان و اطرافیان شما💓💓ممنونم خدا به خودتون و خانوادتون سلامتی.  ترقی بده

قربون محبتت عزیزم

شاید نظر لطف شما این باشه

شما هم یکی از دوستانم

سلام عزیزم وقت بخیر 

دخترمن 2 سال و سه ماهشه.. از ی ماه قبل دوسالگیش تا الان بچه سه بار و هربار ب مدت دو سه روز اسهال میشد و تو مدفوعش خلط بوده.. دفعه سوم آزمایش دادیم همه چی خوب بوده و فقط کالپروتکتین 103 بوده.. دکتر گفته چیزی نیست و حساسیت غذایی.. خیلی میترسم ب نظرتون امکان داره مشکلی داشته باشه؟؟