2777
2789
عنوان

بچه ها با شوهرم....

183 بازدید | 15 پست

من و شوهرم هردومون کل هفته رو سر کاریم فردا که جمعست بهش که میگم بریم بیرون میگه نه من نمیرم الان من با این ۶ماهه نامزدم توی این شیش ماه با من جمعه ها بیرون نمیره 

چیکار کنم؟؟؟؟؟

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خستس‌ . یا هر جمعه نمیبرتت؟

ول کن خودت پاشو برو اگ شرایطشو داری. برو خرید کن یا برو جایی  

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

یه مدت اصلا بهش نگو خودت برنامه بچین بعدا که ازت پرسید بگو فلان جا رفتم فلان جا رفتم خودش یه خودش میاد

شوهر من اینجوری بود هر چی میگفتم این باید اولویت اولش که مادر پدرش بودن رو میرفت سر میزد بعد با من میمومد یه مدت خودم اصلا بهش نگفتم بیا و برای خودم برنامه ریختم رفتم دید نه اونم نیاد من خودم میرم الان دیگه اولویتش شدم من

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خستس‌ . یا هر جمعه نمیبرتت؟ ول کن خودت پاشو برو اگ شرایطشو داری. برو خرید کن یا برو جایی  

نه کلا نمیره منم هر هفته خودم تنهایی میرم ولی خب دلم میخواد باهاش برم

هیچ دوستی اینجا ندارم

مردا همینجورین چیز هم بهشون بگی بدتر میکنن

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
یه مدت اصلا بهش نگو خودت برنامه بچین بعدا که ازت پرسید بگو فلان جا رفتم فلان جا رفتم خودش یه خودش می ...

منم میرم بعضی وقتا با فامیلا 

منم میرم بعضی وقتا با فامیلا 

یه مدت اصل بهش نگو برنامه ریزی کن خودت برو به روشم نیار نمیاد باهات رابطه ات هم مثل قبل باشه باهاش خودش ترغیب میشه بیشتر باهات وقت بگذرونه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
نامزد یا عقد اگه عقدین بشین باهاش صحبت کن یه برنامه ریزی کنید اگر کلا اهل بیرون رفتن نباشه به مشکل ...

کلا که چی بگم ماهیتی یکبار می‌ره تهران کار می‌بره منم باهاش میرم کل تفریح ما اینه