مرداب۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 74 عنوان خانمها ایده بدین واسه جشن اسم دخترم کلاس اولی ها📣 2962 بازدید | 13 پست تو این هفته دخترم اسمشو یاد میگیره باید برا بوه های کلاسشون هدیه بگیره چه بگیرم بنظرتون قیمت مناسب باشه ۳۴ نفرن 1402/09/23 | 10:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قبرستون_هیپ_هاپ عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 2799 برو بازار ....تل های قشنگ داره.....لوازم تحریر فانتزی .....
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12153 بیچاره همسایمون به اسم بچش نمیدونم چی افتاده بود خون گریه میکرد که پول ندارم چیزی بخرم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18011 کلاس خواهر زاده من اکثرا کتاب دادنخودش شیرینی درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
مرداب۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 74 برو بازار ....تل های قشنگ داره.....لوازم تحریر فانتزی ..... میخام زیاد گرون نشه
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11443 خوراکی ؟پاکن فانتزیمداد عروسکیماژیک هایلایت فانتزی دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
مرداب۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 74 کلاس خواهر زاده من اکثرا کتاب دادن خودش شیرینی اره شیرینی هم خوبه کتابم خوبه
آرامش۱۲۱۲ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 11130 مبارکه به سلامتی ان شالله تدارک جشن مقطع دکتری از این چیزهای فانتزی کوچولو بخر مثل پاکن فانتزی سر مدادی ها عروسکی نشان کتابگل سر های نمدی
مرداب۶۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 74 مبارکه به سلامتی ان شالله تدارک جشن مقطع دکتری از این چیزهای فانتزی کوچولو بخر مثل پاک ... ممنون عزیزم
زن_کورد عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 896 ای جانم جشن اسم پسر منم پریروز بود براش کیک سفارش دادم با اسم خودش، با خوراکی مثل تولد بردم کلاسشون جشن گرفتیم دیگه کادو نگرفتم یعنی هیچکدوم نگرفتن تا حالا
zandgani عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3439 چرا کادو بگیری دانش اموزای من به اسمشون میرسن یه شکلات میارن میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
سماااااا20 عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 1156 ممنون عزیزم لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۰۸🔓. 105🔓،۱۰۰🔓