2777
2789
عنوان

رفاقت

367 بازدید | 53 پست

كيا مثل من حسرت يه رفيق درجه يك به دلشون مونده؟؟

شنونده خوبى باشه

بخشنده و مهربون و با معرفت باشه

ضعف جنس مخالف نداشته باشه

بشه همه جوره روش حساب كرد

مشورت دهنده و دلسوز باشه 

پشت و پناهت باشه 

متين و با آبرو باشه حسود نباشه 

از ديدنه موفقيت ادم از ته دلش خوشحال باشه 

با شخصيت با اصالت و انسان باشه

تورو واسه خودت بخواد 

غمخوارت باشه 

بديم بسازن برامون يا هست همچين كسى؟؟

گشتم نبود نگرد نيست؟؟

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
منم رفیق ندارم

خدارو داريم غم نداريم

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نداشتنش ناراحت نیستم

پيدا نميشه اصلا ولى تنهايى هم خيلى خوبه

من تنهایی دوست دارم

اره والا تنهايى يه نعمت بزرگه 

نگرد نیست 

من بهترین رفیقم که فامیلمونم بود بعد بیست سال رفاقت که ازدواج کردیم بخاطر چشم و همچشمی ی کاری کردن که تا چند وخت قهر بودیم 

الانم که رفت آمد میکنیم ولی کوچکترین حرفی از زندگیم بهش نمیگم 

من که حوصله دوست و  رفیق دوس ندارم تنهایی بيشتر حال میده

خوبها هميشه تنهان

من🖐

خوبها هميشه تنهان