2777
2789
عنوان

نوزاد یک هفته

828 بازدید | 19 پست

سلام بچم یک هفتشه زردی داره دکتر بهش کولیک اید پاراکید و بیلی ناستر داده شیر خشک اپتامیل میدم بخاطر زردیش الان یوبس شده چی بدم بهش سریع شکمش کار کنه راستی اضاف کنم ترنجبینم دادیم بهش برا زردیش 

👇🏻مـــــــرکـــــز عمده فروشان پوشاک ایــران👇🏻

✔️عمده فروشی لباس زیر:

_زنانه

_مردانه

_بچگانه

✔️عمده فروشی لباس بچگانه

✔️عمده فروشی لباس بزرگسال

برای دریافت لینک کانالهامون فقط کافیه به شماره٠۹٠۵۱۳۱۵۷۷۴پیامک بزنید بلافاصله لینک مورد نظر براتون ارسال میشه

تضمین کیفیت و قیمت✔️

فقط با یکبار خرید مشتری ثابت ما میشوید💯

ارسال به سراسر کشور حتی روستاها✔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش نور مهتابی فلورسنت تجویز نشده؟ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
یک روزه نکرده زور میزنه و نمیخابه هی بهش شیر میدم میخوره تا ته دفه سومه ۶۰ تا میدم میخوره

عزیزم یه روزه که یبوست نیست نگران نباش

زور دادنش و شیر طلبیدنش بخاطر دلدردشه 

کمرشو ماساژ بدین

حتما آروغشو بگیرین

دور نافشو در جهت عقره های ساعت ماساژ بدین 

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

آخه به بچه شکر و عرقیات میدن؟اخه کی میخواد این چیزا جمع بشه و به این نتیجه برسند ک اینا همش تو بزرگسالی عوارضش نشون میده،قدیما ک دارو نبود میدادن و معده همه ما رو داغون کردن شما دیگه این ظلم رو ب بچه هاتون نکنید لطفا،نوزاد منم زردی داشت دستگاه کرایه کردم تو خونه گذاشتم بعدشم دیگه دکتر گفت نیاز نیس ب مرور خودش میاد پایین،تازه بچه من هر ۱۲ساعت یه بار جیش میکرد اصلا زردی از بدنش دفع نمیشد من این چرت و پرت ها رو ندادم فقط شیرخشک دادم و تند تند شیر خودم

عزیزم فقط داروهای دکترو استفاده کن ممکنه دیرتر زردی برطرف شه ولی مشکلی نیس،پسر اولی من یه ماه طول کشید زردیش تموم شه ولی دکتر گف نگران نباشین اصلا،همه چیزو باهم نده بهش،بعد اینکه شیر خشک میدی ممکنه دیگه شیر خودتو نخوره،مراقب باش❤شکمشو خیلی اروم با کف دست بصورت دایره ای بمال،نفخش کم میشه😁راستی خوش قدم باشه انشالا

مغرور منم که چون تویی را دارم ...